Какъв магически дар от съдбата притежавате според датата си на раждане

жена мистично магично цветя
Снимка: iStock

Вашата дата на раждане не е случаен набор от числа. Няма съвпадения и случайности – всичко в нашия свят се случва с определена цел.

От гледна точка на алхимията, окултизма и нумерологията, датата на вашето раждане има голямо значение. Тя свидетелства за магическия дар, който сте получили, когато сте дошли на този свят. И, между другото, вие може дори да не подозирате за него.

Няма значение дали вярвате или не. Дори никога да не сте се опитвали да изчислите тази информация, вашият дар винаги е с вас. Съгласете се, би било много несправедливо да не знаете за това. В крайна сметка в него е вашата сила, за която дори не знаете.

Така че, за да изчислите своя магически дар, направете следното: съберете числата на вашата дата на раждане: ден, месец, година. Сумирайте, докато получите едно число. Например, ако сте родени на 1 август 1978 г., изчислението ще бъде: 1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3+4=7.

Както скоро ще видите, полученото число е от голямо значение. Въз основа на придобитите знания ще научите нещо, за което дори не сте подозирали:

Магичният дар, който сте получили при раждането си

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти