Какъв го искат жените

Какъв го искат жените
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

В този текст ще ви говоря за перфектния. Този, за който си мечтае всяка жена. Този, който никоя досега не е имала. Всяка иска такъв да ѝ бъде в ръцете, за да задоволи всичките си нужди.

А те, нуждите, все остават някак си неудовлетворени, когато жената е с друг, освен с перфектния. А перфектният е ясно дефиниран в съзнанието на дамите. Те прекрасно знаят как трябва да изглежда, какво точно да прави, кога да го прави, колко дълго и с каква честота.

Предполагам се досещате, че говоря за перфектния мъж. Мъжът, за когото всяка жена бленува.

Всъщност не е трудно за мъжете да бъдат перфектни. Трябва единствено да изпълнят няколко малки прищевки на дамите, за да ги направят безкрайно щастливи.

Мъжът трябва само да бъде добър любовник, приятна компания, верен приятел, да се държи грижовно като баща и застъпнически като брат. Да бъде добър стопанин на дома и уважаван ментор за всички в него. Със сигурност трябва да разбира от електротехника, дърводелство, ВиК и механика. Да има познания по готварство, декорация и стилистика. Важно е също той да бъде доктор и да има специализирани познания в сферата на сексологията, гинекологията, психологията и задължително в психиатрията.

Освен това перфектният мъж трябва да бъде смел, организиран и добър по душа. Да е чистоплътен, разбира се, любезен, мил, нежен и галантен. Няма да бъде перфектен, ако не е интелигентен, щедър по природа и не притежава уникално чувство за хумор. Добре е към всичко да подхожда с творчество и изобретателност. За предпочитане е също така да бъде силен, да е със спортна натура и атлетична фигура. Да разбира жените, да е отстъпчив, търпелив, внимателен и услужлив към тях.

Ако си мислите, че изискванията спират дотук, жестоко се лъжете. Все пак говорим за женски желания, а те никога не се изчерпват толкова бързо.

Той трябва да е благороден и спокоен. Да е лудо влюбен в жената до него. Да се държи вежливо и уважително. Да е пълен с амбиции и решителност. Винаги да бъде надежден, за да може жената непрекъснато да се чувства сигурна и защитена.

Да не забравяме също, че перфектният мъж трябва често да прави комплименти, да обича да ходи по магазините и да се радва да прави подаръци. Трябва да е богат, красив и очарователен. В никакъв случай да не се заглежда по други жени. Нито по мъже, разбира се. Не трябва да е ревнив и да позволява чуждите мъже да ухажват половинката му. Със сигурност трябва да се разбира със семейството ѝ. Винаги да намира време да обгрижва жената, но в същото време да ѝ оставя лично пространство.

И накрая, но не на последно място, перфектният мъж никога, ама никога не трябва да забравя датата на първата среща, първата целувка, рождения ѝ ден, годежа и сватбата.

Да, такъв го искат жените.

Това е перфектния мъж, спрямо фантазиите на нежния пол.

Искам да попитам нещо дамите: Абе, вие луди ли сте?

Мисля си, че сте неприлично нахални дори и във фантазиите си. Как си представяте, че тези неща могат да бъдат реалност? Пожелавам ви успех с търсенето на перфектния! Сега разбирате ли защо толкова много жени са нещастни и самотни? Защото очакват, че един такъв перфектен мъж някой ден ще се появи в живота им. Обаче такъв не съществува. Просто няма как. Примирете се!

За пореден път се убеждавам колко е сложно всичко при жените. При мъжете е точно и ясно – перфектната жена трябва да може да прави само три неща - първо, второ и десерт.

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Престанете да дразните мъжете!

Колко струват жените: Ценоразпис

Говорете грубо на жените

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти