Създадено за Merci

Какъв бонбон си спрямо характера ти?

Какъв бонбон си спрямо характера ти?
Снимка: iStock/Getty Images

Хората сме различни – една част от нас кипят в своите емоции, реагират на момента и живеят за него, докато други са се затворили в себе си, въпреки че душата им е плам, който може във всеки един момент да се превърне в изпепеляващ огън. Независимо от различията, ние крием в себе си много черти и мечти, които се препокриват и това е прекрасно, защото колкото сме различни, толкова и сме еднакви. С времето може би има само едно нещо, което остава непроменено за нас  – обичта към сладостта – било то тази от живота, от работата, от постиженията или от вкуса на бонбон, който може да направи деня ни по-хубав и по-усмихнат. Няма нещо, което така да обединява хората, като насладата от добрия шоколад. Защото именно малките неща преобръщат денят ни и за щастие го правят по-добър.

А вие в кой бонбон се припознавате?

Силните натури

а
Снимка: MERCI

Силните натури с меки сърца, които не се колебаят да отстояват правото си на щастие, но и обичат да го споделят с най-близките си приятели. В тяхната компания всеки миг е придружен от хапчица нежност и поне една дузина разтапящи прегръдки. А те се препокриват с интензивния тъмен шоколад с пълнеж от млечен крем и хрупкави бадеми в merci Black & White с бадемов крем

Чистите души

а
Снимка: MERCI

За хората с шумни емоции, които обожават смеха и го носят със себе си навсякъде, заредени от силата на младостта и дързостта. Те са изумителен микс от оптимизъм и креативност, съчетани с чисти помисли, новаторски идеи и щури хрумвания. С тях всеки ден е приключение, в което очите блестят, а усмивката не слиза от лицето. А техният избор е финият безапелационно белия шоколад в merci Black & White с хрупкав бадем.

Нощните птици

а
Снимка: MERCI

Любимият вкус на нощните птици е merci Black & White с пълнеж от шоколадов мус, които се прехласват по залезите, така както не могат да устоят на неподражаемия вкус на тъмния шоколад. По тъмно е най-интересно, най-романтично и се запомня задълго, а с тях спомените се помнят наистина дълго, защото са наситени с дълбоки чувства, гальовни откровения, наслада и страстни целувки.

Експериментаторите

а
Снимка: MERCI

Кремообразният пълнеж от хрупкави бисквитки, обвити в мек бял шоколад в merci Black & White бисквитки и сметана е неустоим и най-желан от пъстроцветните, любопитните, търсещите - от експериментаторите. Това са онези, които опитват всякакви житейски вкусове, за да открият най-доброто за своя свят и собствените си разбирания. А когато го намерят, му остават верни и се отдават на всяка минута топяща се радост.

а
Снимка: MERCI

Новата селекция шоколадови бонбони merci Black & White е специална – също като теб. Висококачествен черен и бял шоколад, на който трудно можеш да устоиш, различни подбрани пълнежи за всякакви поводи, празници и настроения - опитай всички и открий своя вкус и стил. Бъди себе си и почерпи приятели! Разопаковай удоволствието бавно и му се наслади напълно!

Всяко шоколадово блокче в кутията крие собствена комбинация от сладост, която разкрива неподражаема индивидуалност. Кажи ни кой е твоят любим шоколадов вкус merci Black & White, а ние ще ти кажем какъв бонбон си ти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти