Какво се случва, когато съберем заедно модата, мебелите и забавлението

ф
Снимка: IKEA

Всяка година ИКЕА представя нови сътрудничества с водещи компании и дизайнери – за постигане на повече вдъхновение и ползи за потребителите.

Вече са ясни и новите колаборации - те ще бъдат с Adidas, Lego, UNYQ и Area Аcademy и с дизайнера Стефан Диез. Това се случи по време на традиционното събитие Дни на демократичния дизайн, което се провежда в Елмхут, Швеция.

Сътрудничествата с компании се очаква да доведат до по-интересни и вдъхновяващи предложения, съобразени със съвременния начин на живот на хората.

ИКЕА и Adidas ще работят съвместно, за да развият спортуването вкъщи и усъвършенстването на здравословните навици. Партньорството ще събере заедно дизайнери от двете компании, които ще обменят знания и идеи, за да изготвят нови начини да улеснят тренировките вкъщи.

ИКЕА и Lego Group от своя страна ще сътрудничат за повече и по-увлекателни и развиващи игри за децата вкъщи. Игрите позволяват децата да бъдат креативни, да изследват, да експериментират, да мечтаят и да откриват и затова двете компании обединяват усилията си, за да насърчат всичко това.

За да постигане усъвършенстване на работните места, ИКЕА се свързва с награждавания индустриален дизайнер Стефан Диез. Факт е, че индивидуалните потребности на хората и нарастващото търсене на мобилност стават все по-важни. Затова ИКЕА и Стефан Диез търсят нови възможности за проектиране на работни места, за да може офисите да бъдат приспособени към начина, по който хората вече работят.

ф
Снимка: IKEA

С партньорството си с UNYQ, водеща 3D принтинг компания и образователната институция Area Academy, ИКЕА иска да проучи как персонализацията и обзавеждането на дома могат да променят играта и живота около нея – особено когато става въпрос за ергономия и мобилност.

Накрая, компанията започва и сътрудничество със Saint Heron, мултидисциплинарен културен център, който работи за изграждането на общност чрез музика, визуално изкуство и пърформънс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти