Как позата, в която спите, всъщност разкрива какъв човек сте

Качественият сън, както и позата, която заемате в леглото, играят важна роля за вашето физическо благополучие. Например хората, които спят настрани, хъркат по-малко и увеличават притока на кръв в тялото си. Спането по корем пък може да доведе до болки във врата, а позата по гръб ви предпазва от киселини.

Психолози и експерти по съня по целия свят многократно са провеждали проучвания, за да установят връзката между позициите при сън и човешката личност.

Причината е, че вашето подсъзнание влияе върху това как функционирате през деня, какво кафе си поръчвате, какви думи подбирате, как спите и т.н.

Въпреки че често не обръщате внимание на това как спите, предпочитаната от вас поза може да издава някои любопитни черти от характера ви.

Изследователят на съня Самуел Дънкел пише в книгата си „Позиции на съня“ следното: „Начинът, по който спим, е и начинът, по който живеем“.

Специалисти като Дънкел доказват, че стилът на спане издава ваши личностни черти, които могат да бъдат категоризирани като невротизъм, добросъвестност, екстравертност, сговорчивост и т.н. Разгледайте галерията и открийте какво издава за вас вашата любима поза:

Любимите пози за сън, които разкриват какъв е характерът ви

 

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти