Какво искат мъжете

Какво искат мъжете
Снимка: Thinkstock

Мъжете имат слабост към джаджи, факт. От ултрамодерни приложения за телефона, до някои аксесоар за колата.

Независимо дали е устройство, което позволява да контролират компютъра си от разстояние, или най-новият модел часовник, мъжете се радват на техните играчки като малки деца.

И без значение дали са достъпни и полезни наистина, така нареченият "силен пол" се пристрастява лесно към придобивките си.

Платформата за онлайн продажби kaymu, подбра Топ 5 на най-любимите мъжки джаджи.

На първо място е поставен автомобилът и всички аксесоари към него – навигация, мобилна прахосмукачка, багажник и др.

Всеки мъж, обича да прекарва голяма част от времето си "ровичкайки" по частите на своята кола. Тя е неговата истинска спътница в живота, на която си изкарва напрежението, шофирайки с превишена скорост, или пък я използва, за да забие някое ново гадже.

Втората позиция е за мобилния телефон. Той е много занимателен и може да се използва както за работа, така и за забавление, и връзка с любимата жена и приятели. Четеш новини, следиш мачове в реално време, информираш се за пътната обстановка…

Всичко необходимо за мъжете се събира в едно устройство, стига то да има достъп до интернет.

Почетното трето място е за часовника. Мъжете използват този аксесоар, не толкова, за да се информират за часа, а по-скоро да покажат стил, класа и социално положение. Часовникът е много важен за мъжкото съсловие и е добре да се обръща внимание на марка, модел и дизайн, според последните модни тенденции.

Дистанционното се нарежда на четвърто място в класацията. Няма нищо по-забавно, от непрестанното сменяне на каналите. Мъжът се чувства истински мъж, когато телевизорът е под негов контрол.

Бира, чипс, дистанционно и мач са най-добрата комбинация за прекарване на вечерта след работен ден.

В Топ 5 е и плейстейшънът. Той е верен приятел на силния пол и е чудесно занимание за прекарване на една мъжка вечер, придружена с много бира.

Подобна класация може да ви бъде от полза, ако се чудите какво да подарите на любимия. И не забравяйте – водещият принцип един подарък да е добър, е да подарите нещо, което другият иска, а не това, за което си мечтаете вие самите wink

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти