Какво да правим този уикенд (14-16 февруари)?

парти купон приятели питие коктейл алкохол
Снимка: iStock

Габриела Сахатчиева

Този уикенд несъмнено е посветен изцяло на любовта... и музиката! Вижте кои са най-интересните (и романтични) събития в града през почивните дни.

14 февруари, петък

В нощта, в която всеки се обяснява в любов, подарява букети, търси сродна душа, за да „почете“ празника, любимото Shame Party ни дава алтернативата да танцуваме до зори, да пукаме сърцати балони и да не му мислим много. Любовното издание ще бъде в Зала за събития „В парка“ (малката сграда на НДК) от 22:30, а входът е 10 лв.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shameparty (@shameparty) on

По-романтичната алтернатива, която можете да споделите в половинката си или приятели, е концертът на Остава в Terminal 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Вратите отварят в 21:00 срещу билет от 16 лв. от мрежата на Eventim, а в 22:00 Свилен Ноев и компания ще заредят най-добрите си любовни песни за радост на празнуващите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love songs #love #indiemusic

A post shared by Svilen Noev (@svilen_noev) on

15 февруари, събота

Музикалното настроение продължава и в събота! Огненото момиче с кадифения глас Рут Колева се завръща на сцената на Зала България за да представи най-новия си албум с невероятен аудио-визуален пърформанс. „Album#5 е нещо ексклузивно и ново, нова страница, нов звук, ново послание и нов характер“, а истинското му име ще разберем в събота от 19:00 срещу билет от 20-50 лв. от мрежата на Eventim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This. Link in Bio

A post shared by Ruth Koleva (@ruthkoleva) on

След Руши, Деси Слава и Маргарита Хранова зад диджейския пулт на Absolut Culture Shock застава държавникът, известен с хуманитарните си проекти и с неговия трабант – д-р Соломон Паси! Той посвети участието си на каузата Do not Drink & Drive, а каква музика ще завърти – елате в Carrusel Club (ул. Г. С. Раковски 108) от 23:30 (резервациите са препоръчителни) и ще разберете!

Absolut Culture Shock
Снимка: Absolut Culture Shock

16 февруари, неделя

Още една суинг вечер ни очаква в неделя със Swingin The Jungle Party в Black Flamingo Bar (ул. Граф Игнатиев 6). Очаквайте разнообразна суинг музика, невероятни коктейли и... много танци, разбира се! Суинг от 30-те до 50-те години е любезно предоставен от маймунеците от Swingin Monkeys, а началото е в 20:00 срещу 5 лв. вход.

суинг танци парти
Снимка: iStock

За една по-лежерна неделна вечер с питие в ръка и много готина музика заповядайте oт 18:00 в Клуба за Естетическо Възпитание на Артиста – КЕВА (ул. Г. С. Раковски 114), за Sunday Pleasures с музикалната селекция на Alexx Petrenko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by К.Е.В.А. (@keva.sofia) on

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти