Сватбени поличби: какво да (не) правите, за да имате дълъг и щастлив съвместен живот

сватба булка младоженец
Снимка: iStock

Сватбените поличби съществуват от незапомнени времена и помагат на младоженците да поддържат семейното щастие в продължение на дълги години. За целта има няколко неща, които трябва и не трябва да правите в този вълнуващ и красив ден.

Много зависи от месеца и дори деня на тържеството, а експертите от dailyhoro.ru препоръчват на влюбените да подходят отговорно към избора на дата за сватба. С помощта на нумерологията може да разберете какво бъдеще ви очаква според датата на сватбата, а също и какви са кармичните ви отношения според датите ви на раждане.

Сватбени знаци за щастлив живот

💍 След сватбата животът ще бъде щастлив, ако булката не пуска букета си на сватбата. В старите времена хвърлянето на букета не е било прието, така че те били взимани в спалнята на младоженците след тържеството, а на следващия ден били хвърляни в тълпата.

💍 Смята се за щастлива поличба, ако по време на сватбата вали дъжд, а след това слънцето се покаже. Животът на младите ще бъде особено успешен, ако след дъжда в небето се появи дъга.

💍 Според легендата младоженецът, който пренесе любимата си през мост над вода, осигурява на семейството просперитет и взаимна любов.

сватба булка младоженец
Снимка: Unsplash

💍 Според поличбата младите хора, които мечтаят цял ​​живот да живеят рамо до рамо, трябва да седнат на една пейка на тържеството.

💍 Гостите, които поръсват младите с ориз и сладки след сватбата, им осигуряват комфортен живот.

💍 Нашите предци са вярвали, че младоженците ще бъдат неразделни, ако гостите, включително родителите, не застават между тях в деня на тържеството.

💍 Кумовете ще помогнат да се осигури щастлив живот на влюбената двойка, ако те са необвързани и неженени към момента на брака.

💍 В брачната си нощ младите трябва да спят на нови възглавници. Напълно новото място за спане ще им осигури щастие в личния им живот.

💍 Според легендата в обувките на булката се слага монета, за да живее семейството в просперитет, а в тези на бъдещия съпруг – банкнота или ценни книжа, за да може винаги да осигури на семейството си всичко необходимо.

💍 Щастие очаква младото семейство, ако на сватбата пристигнат нечетен брой гости и те не ругаят по време на тържеството.

💍 Легендата гласи, че семейният живот ще бъде щастлив, ако младите изпият чашите си до дъно.

💍 Сватбените халки трябва да са еднакви. Желателно е декорациите да са гладки, тогава бракът ще бъде щастлив.

А ето и какво не е добре да правите в деня на сватбата, ако искате семейният ви живот да е щастлив и спокоен:

Какво не бива да правите на сватбата, за да имате щастлив семеен живот

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти