Какви щуротии да направя зад гърба на мъжа ми...

Какви щуротии да направя зад гърба на мъжа ми...
Снимка: Thinkstock

Алексей Бъчев

Здравейте, Алексей,

Искам да питам за мъжа ми. Mога ли аз да направя нещичко, за да си намери работата точно за него? Вече писах CV от негово име, но той не е участвал в нищо, защото не вярва и даже гледа с насмешка на мен, когато направя щуротийка.

Искам също да си имаме вече детенце, купих чорапки (прочетох някъде в групата на Ивинела), но нали се крия от мъжа ми за тези неща и се чудя какво друго да направя.

Благодаря ви много.

* * *

Здравейте,

Разбира се, че можете да направите нещо за мъжа си, щом сте сигурна, че той иска това – да си намери подходящата за него работа. Може да пробвате да обявите конкурс за работодатели.

Представете се за Вселенски агент за подбор на персонал, който разполага с идеалния кандидат за най-прекрасната и добре платена работа – вашият съпруг. Може да ползвате като образец обявата, която Ади пуска за призванието си.

Вариантите са много и най-добре заложете на този, който успява най-добре да ви откопчи от вкопчването, така да се каже, при решаването на проблема. Може да изнесете концерт за идеално работно предложение и страхотни работодатели в изпълнение на маестро (ваша милост) на гребен в сол мажор или да пуснете някой ангел-мърморанко да мърмори на работодателите за това, колко ще спечелят, ако наемат мъжа ви на най-добрата за него работа. Всичко това вече е онагледено по един или друг начин в “Животът може да е чудо” (намърморването на работа, изпълнението на “Марсилезата” на гребен...) – просто си препрочетете случките и адаптирайте към вашата ситуация.

За детенцето също има разказана история в книгата на Ивинела, която може да адаптирате. Най-големият блокаж тук отново идва от вкопчването, така че пак най-важното е да успеете да се откачите от собствената си фикс-идея. Колко важно е това освобождаване показва един феномен – установено е, че голям процент от жените, които след дългогодишни опити се отказват да имат свое дете и решават да осиновят, много скоро след това се оказват бременни. С това искам да изтъкна колко подвеждаща може да е нагласата “на всяка цена”. Тя води до редица преднамерени действия, които обаче, вместо да помагат, възпрепятстват самото намерение, защото застават пред него като бариери.

Така че, бебешките чорапки може би ще свършат по-добра работа не като атрибут за милозливи въздишки, а като усилватели на потентността на мъжа ви, като за тази цел може тайно да ги закрепите от долната страна на седалката на стола, който той обикновено използва. Или пък си вземете една обикновена бебешка дрънкалка и от време на време стойте на балкона, за да раздрънквате клюкарски из вселената вашето намерение да имате бебе...

Успех, Алексей

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти