Специално

Какви бяха българските ученици по време на соца

f
Снимка: socbg.com

Ако самите вие не сте били ученици по време на социализма, то със сигурност сте чували немалко истории за тези времена. Защото всеки има какво да разкаже за годините си в училище. Винаги се сещаме за дните, прекарани на ученическия чин с голяма доза носталгия, тъй като това е времето, в което сме били по-млади, по-ведри и изпълнени с мечти и надежди.

Именно затова днес, само няколко дена преди старта на новата учебна година на 15 септември, ще направим една разходка назад във времето и ще ви припомним какви бяха българските ученици по време на социализма. Ако пък искате съвсем да се потопите в духа на родните училища от преди години, то за вас имаме три предложения за филми, които можете да гледате в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON - "Маргарит и Маргарита", "Изпити по никое време" и "Вчера". 

р
Снимка: imdb

Кадър от филма "Маргарит и Маргарита" с Христо Шопов и Ирини Жамбонас


В специалната видеотека на EON по най-удобния за вас начин ще се върнете към тези златни български ленти, уловили атмосферата в българските училища от това време.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Продължете да четете в галерията ни, за да си припомните или пък да разберете какво означаваше да бъдеш ученик в България по времето на соца:

Какви бяха българските ученици по време на соца

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти