Каква жена сте според цвета на очите - част I: пъстри

4
Снимка: iStock

Характерът на жената може да се познае по цвета на очите. Пъстрооката дама е изключително умна и решителна, тя е готова на всевъзможни предизвикателства. Това е дама, която е винаги на разположение, когато приятелите й имат нужда от нея.

Жената с пъстри очи е много интелигентна, тя е свикнала да се справя с проблемите си напълно самостоятелно. Жена с пъстри очи никога няма да ви помоли за помощ, а ако ѝ предлагате непоискана помощ, може и да ви откаже, тъй като е прекалено горда.

Дамата с пъстри очи е много изпълнителна, тя никога не закъснява и винаги спазва уговорките си. Такава жена не е свикнала да отлага важните неща за по-късен етап, за нея е важно да свърши всичко, което е необходимо, само тогава се чувства пълноценна.

Когато се получи проблем, жената с пъстри очи не заравя главата си в пясъка и не бяга от проблемната ситуация. Вместо това тя се опитва с всички възможни сили да реши проблема, и то сама.

Но в ситуации, които изискват намеса на чувства, а не на разум, жената с пъстри очи често се оказва напълно безсилна. Жената с пъстри очи е много любознателна и затова често ѝ върви в търсенето на необходимата информация.

Жената с пъстри очи като цяло няма от какво да се оплаче, тя е щастливка, защото умее да цени и малките радости. Тя е смела и често може да изпадне в ситуация, в която рискува много заради близък човек. В същото време тя е много мъдра и рискува само когато е емоционално обвързана.

Дамата с пъстри очи е много ревнива, макар че се опитва да не го показва. Самата тя не дава повод за ревност на партньора си. Въпреки силата на характера си, пъстрооката дама е много чувствителна и лесно може да бъде наранена.

Тя е верен приятел, на който можете да разчитате по всяко време. Дори да й се обадите в полунощ, тя ще пристигне, без да ви пита какво точно се е случило.

Как всяка зодия може да се предпази от зли очи

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти