Каква жена си според месеца, в който си родена?

жена
Снимка: Thinkstock

Всяка от нас носи в характера си посланието на месеца, в който е родена и това неминуемо се отразява върху житейските ни преживявания.

Днес ще ти разкрием коя е най-голямата сила на личността ти и ще прецениш как да я използваш по най-добрия за теб начин...

Ако искаш да разбереш каква си ти спрямо периода от годината, когато имаш рожден ден, продължавай да четеш надолу...

Януари - Януарските дами са сериозни и консервативни, но и много амбициозни. Много искат да критикуват. Рядко се изваждат от кожата си, но ако това се случи, гледай да не си им пред очите. Не искат да си показват чувствата, така че не очаквайте да ви прегърнат като коте. Те позволяват да се приближат само хора, които смятат, че са им на интелектуалното ниво и които споделят техните възгледи за живота.

Февруари - Тези жени имат абстрактно мислене. Не всеки може да ги разбере. Често променят настроението, което означава, че трябва да се отнасяте към тях с търпение. Но затова са страшно романтични! За желания човек биха направили всичко. Важно е той да върне в същата степен. Хората, които ги предадат, няма да ги видят повече.

Ако пък сте родени в някой от другите месеци, разгледайте нашата специална галерия и разберете какво казва месецът ви за вас!

Към галерията >>>

Вижте още:

Каква жена си според римския хороскоп

Хранене и здраве според нашия хороскоп

Коя филмова героиня си според зодията?

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти