Как се празнува рожден ден в леглото по пижами

б
Снимка: Стартер

Спалнята на БГ Радио се превърна в терен за първото „пижамено“ парти за рожден ден на сутрешното шоу Стартер и Симо и Богдана за първи път посрещаха звездните си гости… у дома.

Любима реплика от празничния ефир стана признанието на телевизионния водещ Спас Кьосев, че семейството му фактически вече 16 години живее с БГ Радио, а „радиото е като пясъка. Влиза навсякъде.“ Смешките и забавни истории от матрака не спряха цяла сутрин, а гостите се забавляваха наравно със слушателите на БГ Радио.

Разгледайте повече снимки от рождения ден на "Стартер" в галерията ни ТУК

б
Снимка: Стартер

Всички бяха облечени с пижами, само Venci Venc‘ беше …по татуси, а Орлин Павлов обяви, че според него, реално Стартер вече 16 години не ходят на работа: „Това, което правите е толкова хубаво, че не може да бъде работа!“.

За да отпразнуват 16-тия рожден ден на най-забавното сутрешно шоу в ефира, към любимите водещи на БГ Радио - Симо и Богдана, се присъединиха и любими български изпълнители, артисти, водещи, журналисти и известни личности като Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Петър Бакърджиев, Румен Бахов, Спас Кьосев, фитнес инструкторът Румен Спецов, Орлин Павлов, Башар Рахал, Прея, Pavell & Venci Venc‘, Пламен и Иво, Наско Михайлов, Михаела Маринова, Наско и Славчо от Б. Т. Р., Ирен Леви и много други.

б
Снимка: Стартер

Всички гости носеха, освен празнично настроение и много подаръци за усмихнатите домакини на купона - Симо и Боги. Настроението се покачи и по време на дебата на тема „За или против да наградиш мъжа си със секс, ако е помогнал в домакинската работа“. Победител реално излезе Симо, но всички се обединиха около заключението, че печели този, който прави секс.

Като всеки класически рожден ден и този - завърши с торта и с обещанието, че забавленията по БГ Радио ще продължат всеки ден в ефир.

б
Снимка: Стартер

Разгледайте повече снимки от рождения ден на "Стартер" в галерията ни ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти