Как не ви е срам, момчета?

Как не ви е срам, момчета?
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Как не ви е срам, момчета, от отношението ви към жените, към самите вас и живота като цяло? Опитахте ли поне веднъж да се погледнете как изглеждате отстрани?

Със сигурност не сте го направили, иначе нямаше да продължавате да се обръщате към всяка непозната жена с ”лелче”, ”бабо”, ”мацко” и други подобни безумия. Давате ли си сметка, че това е обидно за дамите и е достатъчно да изглеждате просташки в техните очи?

По принцип сте много докачливи, когато въпросът опре до гордост и чест, но без проблеми накърнявате тези качества на жените. Защо си позволявате да говорите на сервитьорката в заведението и на продавачката в магазина на ”ти”? Да не би да сте по-важни от нея? Или просто, защото е жена и това я прави по-нисше създание от вас? Как не ви е срам?!

Няма да спра дотук с въпроса, защото е крайно време да излезете от ”мачовската” си черупка, която явно изчерпва мирогледа ви, да видите, че поведението ви е неприемливо за света, който ви заобикаля. Как не ви е срам да обявявате с укор жените, които не може да имате, за кучки? Развратността в тях ли е причина да бъдат отблъснати от вас, или фактът, че са разбрали как с шамари възпитавате и превъзпитавате навици у нежния пол? Сигурно си мислите, че ако се държите като прасета, стилните дами веднага ще се залепят за вас, защото нали уж ”хубавите ябълки свинете ги ядат”. Как не ви е срам?!

Сигурен съм, момчета, че не разбирате как ставате жертва на самите себе си.

Мислите ли, че сте атрактивни в очите на жените, когато се хвалите, че за пръв път сте се напили, когато сте били едва на дванадесет години? И споделяте за това ”постижение” в любимата шкембеджийница, в която се чувствате в свои води, защото там никой не ви прави забележка, когато се оригвате и удряте шумно солницата в масата. Обичате тези дупки, нали? Защото действията ви няма как да бъдат приети в някой изискан клуб или на коктейл. Ето защо вие не ходите на подобни места. Ако пък ходите, то е по изключение, с единствена цел да се наядете и да задигнете някоя от останалите бутилки с качествен алкохол, скривайки ги във вътрешния джоб на якето ви. Ако пък сте без яке, напъхвате бутилките в чорапите. Как не ви е срам?!

Не ви ли е срам да обяснявате на хората, че правилата за движение по пътищата са само за балъците? И защо считате за несправедливо, когато ви глобяват в градския транспорт като нередовен пътник? В какъв свят живеете? С какво толкова ви дразнят хората, които често използват в речта си думите ”благодаря” и ”моля”, че искате да ги удушите заради това? 

Не отговаряйте на всички въпроси. Искам отговор само на един: Как не ви е срам?!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти