Как едно 5-годишно болно момиченце сбъдна мечтата си да бъде булка

Как едно 5-годишно болно момиченце сбъдна мечтата си да бъде булка
Снимка: netinfo

5-годишната София Чиапалоне е родена със сърдечен дефект, който до момента е довел до 3 сериозни операции за малкото момиче. Тя има насрочена четвърта операция за средата на ноември, но преди това да се случи, София пожелала да се омъжи за 6-годишния си приятел от детската градина.

Когато майката на София споделила това желания на майката на малкия Хънтър, и двете не мислили твърде дълго по въпроса, а решили да изпълнят желанието на децата. 

Вижте трогателните сватбени снимки на 5-годишната София ТУК >>>

Той би направил всичко, за да я накара да се усмихне и да е щастлива. София винаги се съгласява да играе компютърни игри с него, така че той с удоволствие ще бъде неин младоженец. Химията между тях е очевидна, двамата имат страхотна връзка и е толкова умилително, когато ги гледаме как играят и общуват заедно.

Защо едно 7-годишно момиченце подаде молба за работа в "Шейново"?

Майката на София наела фотограф, който да заснеме сватбена фотосесия за дъщеря си и нейното приятелче.

Просълзих се, докато гледах как 5-годишната ми дъщеря облича булченска рокля. Ужасена съм, че това може да бъде единственият път, в който виждам момиченцето ми облечено така. Страх ме е, че времето ѝ може да изтече преди да е постигнала всичко, което иска от живота.

6-годишното момиченце, което се гримира по-добре от професионалист

София е родена с рядко генетично заболяване на сърцето, при което няма връзка между органа и белодробните артетии, които придвижват кръвта към дробовете. Дни, след като София е била родена, е претърпяла и първата си операция и ще продължава да преминава през подобни интервенции до края на живота си.

Не е ясно до каква степен София ще може да води нормален живот един ден, но е сигурно, че имунната ѝ система е слаба и в момента се нуждае от пълните грижи на майка си, която успя да сбъдне нейната голяма мечта - да бъде булка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти