Не остарявай, любов! Как edna възрастна двойка облече отново сватбените си дрехи 70 години по-късно

двойка история
Снимка: annabehning.com

За любовта няма възраст, а когато двама души успеят да съхранят пламъка ѝ през цял един живот, могат спокойно да се нарекат истински късметлии, благословени от съдбата.

87-годишната Нанси Любърс и нейният 91-годишен съпруг Мелвин се запознават на пързалката за кънки, когато Нанси е само на 16. Седем десетилетия по-късно двамата имат 5 деца, 12 внука, 21 правнука – и цял един живот спомени зад гърба си.

Нанси и Мелвин, които са от Южна Дакота, решават, че най-добрият начин да отпразнуват 70-ата си годишнина е със специална фотосесия в семейната градина, заснета от най-малката им внучка Ана, която работи като професионален сватбен фотограф.

„Моите баба и дядо имат само няколко снимки от сватбения си ден“, разказва Анна. „Хрумна ми идеята да снимам баба в роклята ѝ и тогава майка ми Мелиса намери костюма на дядо от армията, който той да облече.“

Двамата влюбени сключват църковен брак през 1952 г., след като Мелвин ѝ предлага на стадиона. Първоначално Нанси е закупила роклята си за около 35 долара и воала си за 15, а когато я питат как се чувства да облече отново роклята си, тя отговаря: „Наистина беше чест, че все още можех да вляза в нея.“

„Роклята ми беше нещо специално и я обичах, така че просто я запазих през всичките тези години“, добави тя. „Почувствах се наистина добре да я нося отново и се забавлявахме, като си спомняхме за нашия сватбен ден, а фотосесията беше много весела.“

„О, човече, това със сигурност върна някои хубави спомени“, възкликва Мелвин, когато вижда жена си отново в сватбената ѝ рокля.

Caters News Agency съобщи, че Мелвин обича да се шегува, че е купил пръстените на Нанси от машина за дъвки, но младата двойка всъщност е успяла да плати собствената си сватба и прием в мазето на църквата, където празнували със сладолед и торта за десерт.

Малко след като се венчали, Мелвин бил призован да служи в Корейската война като командир на танк в продължение на осем месеца, което принудило него и Нанси да се откажат от медения си месец.

Двамата отглеждат децата си заедно, докато Нанси работела в магазин за хранителни стоки, а Мелвин като продавач и поддържал ферма в свободното си време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

По съвместния си път те научили тайната за дълъг и щастлив брак.

„Невинаги ще се съгласявате, понякога ще има несъгласие, но когато възникне такъв въпрос, сядате и говорите за него и излизате с отговор – и след като е разрешен, не го повтаряйте“, споделя Мелвин.

„Винаги се уважавайте, дори когато не сте съгласни с другия“, добави Нанси. „Просто направете най-доброто от живота си.“

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти