Създадено за UniCredit Bulbank

Как да си откраднете още един почивен ден?

уникредит
Снимка: Istock

Ние не работим само по 8 часа. Работим около 15, като за половината от тези работни часове не ни се полага нито заплащане, нито почивни дни.

Сигурно се досещате за какво говорим – за никога несвършващата работа на мениджър-семейство. 

Да, повечето от нас точно това работят, паралелно с редовните си професии. От нас зависи да измислим какво да сготвим, да го купим, да не забравим да платим сметките, да внесем сумата за извънкласните дейности без да ни подсещат на родителските срещи, да не забравим да си погасим вноските за жилището...

Всички тези задачи „ядат“ от най-ценното ни – свободното време. Вместо да си четем книжки, да си починем, да си направим маска на лицето или просто да си погушкаме децата без „хайде, мамо, бързо“, ние хабим часове във вършене на рутинни организационни дейности. 

уникредит
Снимка: Istock

Нека най-после си дадем сметка, че времето е най-големият ни актив и имаме хиляди улеснения за по-бързо свършване на досадните задачи. 

Без чакане на опашки за сметки

Няма никаква нужда да плащате сметките си на каса. С мобилното приложение за банкиране може лесно и удобно сметките да се плащат само с два клика. 

В Булбанк Мобайл например не само плащате сметки, но и получавате уведомление за ново задължение. Ето, една задача за мислене по-малко. 

уникредит
Снимка: Istock

Без лутане из улиците

Не може да не ви се е случвало – да се окаже, че сте на непознато място, предстои ви среща, а сте забравили да си изтеглите пари. Естествено, няма как да знаете къде са банкоматите и се започва едно обикаляне, лутане и питане на непознати за най-близката „машина за пари“. 

Чудесна работа в този случай вършат виртуалните карти с пълния списък с клоновете и банкоматите в приложението. Просто отбелязвате къде сте с локатора и се ориентирате за секунди. 

уникредит
Снимка: Istock

Лесна организация на семейните пътувания

Знаете какво става, когато решите да направите семеен уикенд с две или три приятелски семейства. Организацията отнема седмици, а като дойде време за плащане на резервацията, може да настане истински хаос. 

За да не прекарате преведени над телефона часове наред в писане с приятелите си за това кой на кого трябва да преведе пари за капарото, можете да генерирате лесно QR код от приложението за мобилно банкиране и да си спестите още безценни минути. 

уникредит
Снимка: Istock

А когато се случи най-лошото...

Имаме предвид да ви откраднат портфейла. Тогава загубата на време по учреждения е наистина огромна. Трябва да звъните в банката за блокиране на сметките, в полицията за нова лична карта, къде ли не. 

И тук пак ще посегнем към телефона, който може да спести, не само да губи време. С мобилното приложение може да блокирате и активирате картите си всеки път, когато се притеснявате, че има вероятност да са ги откраднали. 

уникредит
Снимка: Istock

Спестено време – 2 часа. 

Ето така всички спестени минути се превръщат в часове благодарение само на едно правилно подбрано мобилно приложение за банкиране. Времето за истинска почивка се е увеличило и сякаш имате още един цял свободен ден. 

Приятна почивка!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти