Как да преборим делничния махмурлук

Как да преборим делничния махмурлук
Снимка: iStock

Има едни особени делнични излизания след работа, които с инфантилна лекота прерастват в среднощно анализиране на екзистанциални дилеми, акохолен отдушник или импулсивно бягство от битовизмите. Прекарвате чудесна вечер, чийто спомен ще ви топли през студените самотни вечери. Всичко е розово и идилично... Докато не дойде сутринта. Шумът от алармата изцяло ампутира желанието ви да станете от леглото. 5-те часа сън се усещат като 15-минутна дрямка. Главата ви пулсира в ритъма на вчерашния музикален фон, стомахът ви се е свил от свръхдозата емоции, които безрасъдно сте абсорбирали.

Не се безпокойте, днес ви предлагаме 4 сигурни метода, които ще ви накарат да се почувствате видимо по-добре. Съдържанието е продукт на личен опит (но нека си остане между нас) и научно обосновани твърдения. 

Чаша топла вода и лимон

Това е най-лесният и най-успешният метод за детоксикация. 

Снимка: Pexels

Студен душ

Подобрява кръвообращението и радикално съкращава процеса на разсънване.

Снимка: Pexels

Смутито е най-добрата закуска

Смутито от свежи плодове и зеленчуци ще ви зареди с антиоксиданти, витамини и минерали, които ще ви накарат да се почувствате по-добре веднага след консумацията му. Избягвайте бързите закуски, богати на мазнини.

Снимка: Pexels

Поддържане на добра хидратация

Ключът към бързата и пълноценна рехабилитация е хидратацията. Внимавайте с леденостудените напитки, препоръчително е да пиете вода на стайна температура. 

Снимка: Pexels

Чай от джинджифил

Просто го изпийте. Ще ни благодарите после.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти