Как да получим лиценз за щастие?

Как да получим лиценз за щастие?
Снимка: netinfo

На 26 май 2016 година излиза нова книга от автора на „Отвори сърцето си“ Аджан Брам.

“Лиценз за щастие“ представлява сборник от будистки притчи, истории, приказки, анекдоти, които разведряват духа и провокират към размисъл.

За автора

Аджан Брам е англичанин, завършил теоретична физика в Кеймбридж. На 23 години става будистки монах в Тайланд. Прекарва девет години в обучение и медитация под вещото ръководство на известния будистки учител Аджан Ча, смятан за мъдрец.

В момента Аджан Брам е настоятел на будисткия манастир „Бодхиняна“ и духовен глава на Будисткото общество на Западна Австралия.

През октомври 2004 г. Аджан Брам е награден от университета „Къртин“ с ордена „Джон Къртин“ за визия, лидерство и заслуги към обществото в Австралия.

За книгата

Написани с присъщото за автора чувство за хумор, тези вдъхновяващи истории не само разсмиват читателя, но и го карат да погледне на себе си и на света по нов начин: с повече любов, осъзнатост и състрадание.

Книгата засяга различни теми: любовта и самоуважението, щастието и страха, страданието и смъртта, прошката и надеждата, смисъла на човешкия живот и безсмъртието...

Аджан Брам не дава рецепти за щастие, а нова перспектива, защото само чрез осъзнатост промяната става възможна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти