Създадено за RESCUE®

Изиграй страха и спечели награда от Edna.bg и Rescue

Изиграй страха и спечели награда от Edna.bg и Rescue
Снимка: iStock/Getty Images

Страхът има много лица. И много проявления - и физически, и психически.

Да се страхуваш е човешко. Страхът е еволюционен механизъм, който ни кара да внимаваме в потенциално опасни ситуации и така хилядолетия наред ни е помагал да оцеляваме. Има случаи обаче, когато страхът – особено когато го изпитваме много често и се превърне в тревожност или паника, може да изсмуче желанието за живот от вените, да блокира способността на мозъка да изпитва щастие, да чертае картини в черни краски дори в най-щастливите ни дни.

Най-често изпитваме страх от трудности, от катастрофи, произшествия, от финансови проблеми или да не загубим живота си.

Страхът се е превърнал за много хора в постоянен спътник и те едва ли могат вече да си представят живот без страх.

Снимка: iStock/Getty Images

Страхуват се често силните хора. Онези, свикнали да разчитат само на себе си, които живеят в заблуда, че няма кой да им помогне да се справят с живота и те са длъжни да поемат и преодоляват всички негови препятствия.

Къде обаче се заражда страха, какво или кой го подклажда? Това е, както се казва, въпрос за милион долара.

Страх се внушава от злонамерени мисли, от зловредни думи, от завист, от неудовлетворени хора, решени да откраднат вашето щастие, защото нямат свое, от неполучени прегръдки, от недадена любов. Понякога страхът е последствие от отминала травма или неприятна ситуация, която сте преживели. А понякога той просто съществува у нас, сякаш без очевидна причина.

Страхът има много лица, но не е всемогъщ. Можем да виждаме отново живота си в ярки краски, точно толкова прекрасен, колкото е.

Снимка: iStock/Getty Images

Можем да изиграем страха!

Дори един път да победим страха в неговата игра, следващия път той ще е по-слаб. Така ще възвърнем контрола върху живота си и емоциите си. Ето как ще стане лесно:

Отговорете честно на въпроса ни в играта на Rescue и може да спечелите един от десет комплекта за пътуване без паника и страх на марката. На море или на екскурзия, на пътешествие с автомобил или със самолет, ще можете да пътувате спокойно и без негативни емоции.

Към играта >>>

Снимка: RESCUE®

Защо от Rescuе ли? Защото те знаят правилата на играта със страха.

RESCUE® e универсална комбинация от цветни есенции, която печели доверието на милиони хора по света като безвреден и бърз начин за справяне с емоционалния дисбаланс, причинен от различни проблемни или стресови житейски ситуации.

Серията продукти RESCUE® - пастили, капки и спрей, са ваши помощници при спешни случаи в ежедневието и ще ви помогне да възвърнете вътрешното си спокойствие и контрол.

Оригиналните продукти RESCUE®, в отличителен жълт цвят, са създадени по уникалната рецепта на д-р Едуард Бах. Произвеждат се от английската фирма Nelsons по традиционния метод на д-р Бах повече от 70 години.

И не ги е страх от страха.

Към играта >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти