Юлияна Дончева разказва в книга как е загубила 50 кг за година

Юлияна Дончева
Снимка: Егмонт

Бизнесдамата Юлияна Дончева издаде своята първа книга „Код червено: Моята истината за храната“.

.„Храната е емоция и зависи само от нас дали ще е положителна и зареждаща“, сподели Юлияна Дончева и добави, че вследствие на дългогодишни опити, приложени върху самата нея и върху хора от семейството й, е постигнала реални резултати.

Свалянето на повече от 50 килограма от личното й тегло, в рамките на година е доказателство, че изводите и проучванията ѝ работят.

Юлияна Дончева посвещава дълги години на търсенето на най-добрите решения и правилния избор на здравословна храна и движение за себе си и любимите си хора.

Днес, без претенция за експертност, Юлияна обобщава лично проверените стратегии и резултати в първата си книга „Код червено: Моята истина за храната“.

Леко, но не и несериозно, тя споделя своята философия за пълноценен живот, като ни провокира да се поинтересуваме от ежедневните предизвикателства, които стоят на пътя на щастието ни.

Книгата съдържа практични съвети за избор, съхранение и приготвяне на здравословна храна, препоръчителни дневни дози за прием, информация за преструктурирана вода, гликемичен индекс на

Юлияна Дончева
Снимка: Егмонт

храните, храните боклуци и с какво да ги заменим, упражнения и тренировки за редуциране и контрол на теглото и техники за пречистване на тялото и ума.

Събрани са и любими бързи, лесни и полезни рецепти на Юлияна Дончева и множество лични истории.

Стилната бизнес дама почерпи гостите си със специален десерт, който „мисли“ за здравето и фигурата - сурови бонбони със сушени сливи, слънчогледов тахан, натурално какао и кокосови стърготини. 

Любимите рецепти на Юлияна Дончева:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти