Юлиан Вергов става най-издирваният мъж в държавата

Юлиан Вергов Отдел Издирване
Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Ситуацията за главен инспектор Камен Петков (Юлиан Вергов) ще се влошава с всяка ефирна минута в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък по NOVA. Полицаят ще бъде обявен за национално издирване и обвинен в убийството на държавния служител Миро Николов (Петър Антонов), превръщайки се в най-търсената личност в държавата. Пътуването до Сплит веднага след престъплението няма да улесни обстоятелствата за Камен, защото по всичко личи, че именно той е бил последният човек, видял агента на ДАНС жив.  

Откритият труп на Миро Николов в дома на главния инспектор категорично води разследването към Петков като предполагаемия убиец. Отдел „Убийства“ се заема със случая, като първите разпитани ще бъдат хората от най-близкото обкръжение на Петков – Магдалена (Елена Телбис), Валери (Христо Петков) и Андрей (Пламен Димов). Ралица Петкова (Ана Пападопулу) и отдел „Издирване“, ще се заемат със собствено разследване, което да докаже, че Камен е невинен. Ще успеят ли да намерят достатъчно доказателства, които да оневинят главния инспектор или ще се усъмнят в него след всичко, което ще научат за случилото се?

Юлиан Вергов Отдел Издирване
Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Междувременно Нера Павлович (Ива Михалич) ще се завърне обратно в България заедно с Камен, за да тръгне по следите на снайпериста Ивица Божич (Кире Гьоревски), който е трябвало да бъде предаден за екстрадиция в Хърватия от българските служби. С какви неочаквани пречки ще се сблъска агентът на Европол в търсене на истината за тайните на ДАНС, може да разберете в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти