История за невъзможната любов

История за невъзможната любов
Снимка: Diema

Колкото по-невъзможна е една любов, толкова по-силна е тя, гласи житейското правило.

А колкото сложни, оплетени и лутащи се между невъзможни и вечни са отношенията между мъж и жена, толкова по-атрактивна става историята им за телевизионен сценарий, допълва законът в шоубизнеса.

Поредното доказателство за тази житейско-телевизионна зависимост е най-новият премиерен сериал, който започва от този понеделник /17 ноември/ в ефира на Диема Фемили.

Поредицата носи името на главната си героиня – „Дила”, което е достатъчно красноречив факт за важната роля, която тя заема. Една от онези силни и непоколебими жени, които не се страхуват да заявяват себе си и да въстанат в един доминиран и управляван от мъже свят.

В спор за земя мъжът на Дила бива убит. Това поставя началото на дълга и тежка битка както за себедоказване, така и за отмъщение.

Дила не се страхува да търси възмездие, да хване пистолета и да го опре в лицето на убиеца на мъжа й.

Не е подготвена само за едно – да се влюби в човека, отговорен за смъртта на любимия й и да вземе най-важното решение – отмъщението или любовта?

Така историята сблъсква най-противоположните човешки чувства – на любовта и омразата, и праща зрителя на дълго пътуване в търсене на емоционалния баланс.

В главните роли зрителите ще видят един познат актьор и една непозната, но за сметка на това обещаваща актриса от южната ни съседка.

Той е Еркен Петеккая („Времето лети”, „Любов назаем”), а тя – Хатидже Шендил, носителка на титлата Мис Турция и трето място на Мис Европа, както и поредното доказателство, че екзотичната красота на туркините никога не бива да се подценява.

Всичко това е заснето на фона на един от най-древните и красиви турски градове – Адана.

Любопитното около главния актьор Петеккая е признанието му, че досега само веднъж е целувал истински жена в сериал.

Аз съм против сцените в сериалите, в които има целувки и секс.

Тук е Турция. Живеем в мюсюлманска страна. Заради обичаите, религията, традициите ни. Не одобрявам подобни сцени”, категорично заявява той.

Което от своя страна още повече засилва актуалността на въпроса в сериала – чува ли се женската дума в един толкова категорично заявен мъжки свят и възможно ли е да търсиш справедливост, когато ежедневно трябва да доказваш самия себе си?

За невъзможната любов, невъзможното за преодоляване статукво и дългия и труден път на една жена към любовта, прошката и желанието за възмездие.

„Дила” – по Диема Фемили, от 17 ноември, 22.30 ч. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти