Истината за тайната сватба на Поли Генова и още (Плейлистът на Edna #22)

Плейлистът на Edna Поли Генова
Снимка: Теди Грозданов

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Любовно писмо

Живата легенда Даяна Рос се завръща с нов албум, записан по време на изолацията. “Thank You” идва с красноречива благодарност към феновете, която чуваме във водещия сингъл, придружен от видео кадри на зашеметяващата изпълнителка през годините. Предстоящата през септември музикална колекция е първата от 15 години насам в дискографията на 77-годишната певица.

Нов шанс

Време за нова музикална глава идва и при Джеси Джей, която последно слушахме с албумите ѝ “R.O.S.E” и “This Christmas Day” от 2018 г. Новият сингъл на британката се казва “I Want Love” и носи заряда на диско химните от 70-те години. Освен че показва мощните вокали на британката, парчето е с потенциала за летен хит за всички онези, които не се отказват лесно от чувствата си.

Приказка за двама

На романтична вълна е и Поли Генова, която разказва личната си любовна история в “No More”. Диско-фънк парчето получи клип, в който пред камера дебютира Джоузеф, партньорът на певицата и баща на детето ѝ. Напук на впечатлението, че двамата са се оженили, което ни даде публикуваният по-рано кадър с надпис “Just Married” („Младоженци“), от ПР екипа на звездата споделят, че Поли и половинката ѝ всъщност не са сключили брак. Кадърът се оказва част от красивото видео, режисирано от Павлин Иванов - Bashmotion, където виждаме двойката да споделя идилични летни моменти сред българската природа.

КИНО

По пътя на промяната

Марк Уолбърг, който пее Лейди Гага, може да звучи като начало на трейлър за комедия, но „Джо Бел“ всъщност е филм за мъж, търсещ начин да изкупи вината, която чувства към сина си. Сюжетът е вдъхновен от историята на Джейдин Бел - тийнейджър с хомосексуална ориентация, който се самоубива заради тормоз в училище. За да разпространи информация относно последствията, баща му Джо предприема пътуване из страната, което го кара да опознае и друга част от себе си.

Шоуто трябва да продължи

Трейлърът за втори сезон на „Сутрешен блок“ продължава там, където ни остави финалът на първи сезон. След като героините на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун направиха разкритие за политиката в телевизията, то променя живота и на двете. Докато ветеранът Алекс Леви доброволна напуска работата си като водещ, Брадли Джаксън продължава с нов партньор, но противоречивите отношения между двете не приключват. Сред новите попълнения тук е Джулиана Маргулис като журналист, пред когото Алекс ще се довери да разкаже историята около своето оттегляне. Каква е тя, ще узнаем през септември по Apple TV+.

Сам срещу света

Най-новата роля на Никълъс Кейдж изглежда като една от най-странните му досега. Героят му в “Pig” е ловец, който живее сред дивата природа на Орегон. Когато прасето му, на което той разчита за прехрана и компания, бива отвлечено, Роб се връща в Портланд, но вместо да срещне състрадание, осъзнава още по-добре защо е избрал отшелническия живот. Драматичният трилър напомня на „Джон Уик“, но в уестърн вариант, и излиза през юли.

ОЩЕ

Кралски юбилей

Церемонията по честването на рождения ден на кралицата продължи час и половина, но от BBC ни държат в течение с по-важните моменти от събитието в 11-минутно видео. Военният парад в чест на монарха се състоя пред двореца Уиндзор, като заради мерките във връзка с коронавируса за втора поредна година отсъстваше публика. На 95 и само две месеца след загубата на съпруга си Елизабет Втора все пак носеше усмивката си, доказателство за силата на дълга.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти