Искаме всички мъже да са като Блажев

Елизабет Астарджиева

Февруари е месецът на любовта и всички дами тайничко (или не толкова) се надяваме половинките ни да направят някакъв мил жест към нас. Преплетени в кръговрата на ежедневието, потънали в бездната на битовизма или просто изгубили пламъчето на любовта, ние често забравяме да казваме и да показваме колко много всъщност значи за нас партньорът ни. 

На българския мъж определено не му липсва его и намира начини да си го подхранва, макар и понякога с посредствени стимули. Мускули, коли, наргилета, салфетки, Balenciaga от пазара в Люлин, балони, наркотици, високи скорости, бързи удоволствия, чалга...да продължавам ли?  

Защо думата “мъжественост” е толкова криворазбрана? Не е ли мъжко да отвориш врата, да подариш цвете, да дадеш грижа, да осигуриш комфорт, да изградиш отношения с доверие, да купиш любимите шоколадови бонбони на гаджето си в онзи период от месеца или пък да я изслушаш, въпреки че любимият ти футболен отбор има важен мач? Да си истински мъж не означава ли да не се страхуваш да се покажеш уязвим пред твоята кралица? 

Има и такива, обещавам. Малко са, но ги има. Насред тривиалните господа, забравили що е то джентълменска постъпка, съществуват и грижовни, мили, любящи съпрузи и бащи. Точно такъв е Георги Блажев. Всички го познаваме - някои от социалните мрежи, други от ефира на “На кафе”.

Блажев определено е различен. Той винаги знае какво да каже и как да го каже. Хуморът му е изтънчен, а почеркът му разпознаваем. Сега обаче няма да си говорим за неговите качества, а за отношението, което той има към своята любима.  

В социалните мрежи авторът редовно публикува снимки и видеа, придружени от трогателни думи. Блажев не се страхува, нито пък срамува, да покаже колко много обича жената до себе си и колко отдаден е на връзката им.  

Наскоро сподели видео, в което влюбено гледа своята половинка Ива Папазова, докато тя е с маска за лице, кърпа на главата и бебе в ръце. Под него Блажев написа следното: ,, Напомняне: майката на детето ти е същата интересна, умна и готина мацка, с която си чатеше до 2 през нощта, която питаше за любима книга, за да ѝ я подариш после в луксозно издание, с която го направихте в киното на оня тъп филм (и на оня хубавия с Оскар) и чиято женска енергия те превърна от търсещо “евала” момченце в намерил щастието мъж. ТЯ Е СЪЩАТА МАЦКА ❤️” 

Подобни думи няма как да не трогнат която и да е било жена. Всички ние искаме да чуваме, че сме красиви, макар и да не сме сложили грим и красива рокля. Всички ние искаме да знаем, че нашият мъж не е изгубил тръпката си към нас. Всички ние искаме да знаем, че въпреки раждането на детето или настъпването на старостта, любовта още я има и гори все по-силно. Всички ние искаме просто да знаем, че за мъжа си винаги ще бъдем СЪЩАТА МАЦКА. 

Не е толкова трудно, нали? 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти