"Имението Даунтън" вдъхнови дори Ралф Лорен

"Имението Даунтън" вдъхнови дори Ралф Лорен
Снимка: NovaTV

Освен с великолепието на своята епоха и неподражаемата британска изтънченост, сериалът "Имението Даунтън" ни среща и с разкошната мода на своята епоха.

Така костюмите, дрехите и аксесоарите безспорно са една от причините, поради които зрителите очакват с нетърпение всеки следващ сезон на поредицата.

Интересна тенденция е, че от излъчването на "Имението Даунтън" във Великобритания продажбите на дълги копринени ръкавици, перли и рокли с пристегната талия по магазините нарастват.

Следата, която поредицата оставя в модния свят, е толкова ярка, че самият Ралф Лорен се вдъхновява от нея в своите колекции.

Той и "Имението Даунтън" са едно безупречно и успешно доказало се модно партньорство. Британските ловни походи и пищни вечери на свещи от изминалите епохи отдавна вдъхновяват дизайнерската кариера на Лорен.

Както казва Марк Холгейт от Vogue, дрехите на Лорен успешно "говорят с миналото, но живеят и дишат тук и сега".

От утре ”Имението Даунтън” ще дебютира и у нас.

Зрителите ще могат да видят двоен епизод на сериала в ефира на Нова ТВ, днес 17 декември точно в 20.00 ч.

Ексклузивно за Edna.bg обаче сериалът отваря своите врати ден по-рано, за да ни позволи да надникнем в неговия свят на красиви костюми, пищни шапки и характерен стил, попил романтиката на едуардската епоха.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти