„Имението Даунтън“ отваря врати днес

Имението Даунтън
Снимка: IMDb

Днес официално влизаме отново в Имението Даунтън по покана на семейство Кроули, но този път за цели два пълнометражни часа. Филмът по любимия сериал излиза днес на голям екран, дни след премиерата в Лондон на 9 септември.

Сценарият на филма е отново на създателя на сериала Джулиън Фелоус и е с участието на оригиналния актьорски състав. Сюжетът се завърта около семейство Кроули и тяхната храбра прислуга, които се подготвят за най-важното събитие в живота си. Кралската визита на краля и кралицата на Англия ще предизвика скандали, романтични трепети и интриги, които ще поставят на карта бъдещето на Даунтън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on

Британският сериал стартира през есента на 2010 г., заснет е в йоркширското абатство на Даунтън и разказва за живота на аристократичното семейство Кроули и прислужниците му през Едуардската ера – с големите събития в историята, които се отразяват в живота им, както и в британската социална йерархия. Подобни събития в сериала включват новините за потъването на Титаник в първи сезон, избухването на Първата световна война и Испанската пандемия във втори, Междувоенният период и борбата за независимост за Република Ирландия в трети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on

„Имението Даунтън“ получава високи оценки от критиците и печели много награди, в това число „Златен глобус“ за най-добър телевизионен сериал и „Еми“ за най-добър мини-сериал или филм. Той е и най-високо оцененият от критиците англоезичен сериал от Световните рекорди на Гинес за 2011 г. Спечелва най-много номинации от всеки друг интернационален сериал в историята на Праймтайм наградите на „Еми“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on

До момента игралният филм се радва на успех и одобрение от критиците и зрителите, а от днес и българската публика може да го гледа на голям екран (разпространява Форум Филм България). А докато броите минутите до прожекцията с билет в ръка, разгледайте в галерията звездните моменти от премиерата на „Имението Даунтън“ в Лондон! 

Не пропускайте и да участвате в играта на Edna.bg и Форум Филм България в инстаграм, в която може да спечелите красив аксесоар за бижута до 16 септември!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬🎬🎬 GIVEAWAY 🎬🎬🎬 ... "Времената се менят, но някои места остават в сърцето завинаги!" ❤️❤️❤️ ... Един феномен се пренася на големия екран и "Имението Даунтън" отваря врати отново за нас! 🌟🌟🌟 ... Ако сте фенове на сериала, нямате търпение за филма и искате да си спечелите награда, вдъхновена от очарованието на "Имението Даунтън", то заедно с @englishhomebulgaria и @forumfilmbg ви даваме възможност да се сдобиете с красив аксесоар за бижута! ... За да участвате в играта, трябва да изпълните следнитр условия - последвайте профилите в Instagram на @ednabgofficial и @englishhomebulgaria и отбележете в коментар #Една приятелка, с която бихте живяли в #ИмениетоДаунтън 💃🏼💃🏼💃🏼 ... Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени в профила на @ednabgofficial на 16.09. /понеделник/ 😍😍😍

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти