Имате планове за уикенда?Ето какво време ни обещава август

Имате планове за уикенда?Ето какво време ни обещава август
Снимка: netinfo

До тук лятото не беше точно това, което си представяхме, но отпускарският август дойде с нова надежда и с по-летни температури, на които определено се радваме. Ако и вие сте като нас, и сте си планирали някакво занимание на открито през уикенда, значи със сигурност се интересувате и какво ще бъде времето до края на седмицата.

Няма значение дали ще ходите на разходка в планината, ще се излежавате около басейна или пък сте на море - всички ще се молим за хубаво лятно време! Ето какво ни предлага август за следващите няколко дни:

Днес отново ще е слънчево, след обяд - горещо. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури ще са предимно между 29 и 34 градуса, в София - около 29 градуса.

Снимка: netinfo

По Черноморието ще бъде слънчево с до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 28-31 градуса. Температурата на морската вода - 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

Снимка: netinfo

До края на седмицата ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността ще има в петък след обяд над източната половина от страната, без валежи, съобщава Фокус. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен, от изток-североизток. В петък и събота дневните температури ще са с градус-два по-ниски, а от неделя отново ще се повишават.

Ако все още нямахте планове за уикенда, сега е времето да си направите, защото времето ще бъде идеално!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти