ИKEA и Блок кино идват на гости в твоя квартал

g
Снимка: ИКЕА

За четвърта поредна година ИКЕА и Блок кино ще гостуват в различни столични квартали, за да зарадват многобройната публика с подбрана селекция от нови български филми в междублоковите пространства. Мисията на ИКЕА е да прави всекидневието на хората по-добро, затова подкрепяйки инициативата се старае да покаже на #хоратаотквартала, че междублоковите пространства също са място за живот, което може да бъде използвано пълноценно.

Благодарение на активацията, столичани ще разнообразят летните си вечери с общо 15 прожекции на документални, игрални и анимационни български филми под открито небе. По време на прожекциите зрителите ще бъдат настанени на удобни мебели, предоставени от ИКЕА, а специален детски кът ще радва най-малките почитатели на киното.

g
Снимка: ИКЕА

За три години оригиналният кино проект направи задължителни срещите под открито небе с новите най-добри български филми. Публиката е гледала над 100 игрални, документални и анимационни филми на повече от 50 квартални прожекции. Тази година Блок Кино е и част от календара на културните събития на Столична община.

Това лято ще можете да се насладите както на голямо разнообразие от български филми, така и на различни локации от училищния двор с гледка към Витоша в квартал Княжево до езерото в квартал Дружба. Две от прожекциите все още търсят своят квартал, затова следете графика на обявените прожекции.

Благодарение на ИКЕА тазгодишното издание на формата за първи път ще се състои и на морето, където всички почитателите на българското кино от Варна и Бургас ще могат да се насладят на прожекциите. Там ИКЕА отново ще се погрижи и за най-малките като ще осигури детски кът и още много изненади за малки и големи.

ИКЕА и Блок кино ви канят на това страхотно преживяване, което можете да запазите в един кадър и да го споделите в социалните мрежи със специалните хаштагове #киномоменти #накиносИКЕА #филминаоткрито #хораотквартала.

g
Снимка: ИКЕА

Следете ИКЕА или Блок кино на:

Facebook страницата на ИКЕА

Facebook страницата на БЛОК КИНО

уебсайта на БЛОК КИНО

уебсайта на ИКЕА

и в Instagram с #хоратаотквартала и #киномоменти #накиносИКЕА #филминаоткрито

g
Снимка: ИКЕА

За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижи за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 403 магазина в 49 страни.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява седем магазина на ИКЕА в Гърция, Кипър и България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти