Създадено за Kinder Surprise

Играйте и учете едновременно с децата: интересни факти за животните и приложение, в което ще се влюбите

Играйте и учете едновременно с децата: интересни факти за животните и приложение, в което ще се влюбите
Снимка: iStock/Getty Images

Казват, че добрите майки изяждат шоколада на децата, за да се хранят подрастващите по-здравословно. Казват, че добрите родители не дават на децата си да играят с таблет. За нас не е важно кой какво казва, защото всички тези дейности са въпрос на личен избор. Ако питате нас, не можем да живеем нито без технологии, нито без шоколад. А защо да лишаваме малките от шоколад, произведен с внимателно подбрани съставки и технологии, които дават знание?

Да, правилно чухте – понякога практичното, полезното и малките почерпки вървят ръка за ръка, за да може да сме добри и щастливи родители и, кой знае, да научим нещо ново. Не, няма да ви караме да пишете домашни с децата – ще ви поканим на сладка раздумка.

От деца обожаваме вкуса на шоколадовите яйца и с нетърпение очакваме да видим каква играчка ни се пада, да ги сглобяваме с гордост и да ги колекционираме. Kinder издигат тази игра на по-високо ниво, правейки я още по-интересна, забавна и дори образователна! Любимото ни шоколадово яйце Kinder Surprise сега идва с уникална колекция от играчки и приложение, което да направи изживяването сладко и образователно.

Снимка: Kinder Surprise

Ако не сте чували все още за Applaydu, веднага грабвайте смартфоните и си го свалете напълно безплатно. Образователно-развлекателното приложение за деца на възраст между 4 и 9 години развива техните знания и умения, а вие се забавлявате и си казвате – "Ех, защо по наше време нямаше такива неща?!"

Applaydu съдържа мини игри, изживявания с добавена реалност, интересни истории, приказки за лека нощ и още много други готини неща. И така, нека да поемем по пътя на въображението и креативността с децата веднага, след като сме си облизали пръстите. Лесно е – отваряте камерата на приложението, докосвате и сканирате QR кода на листовката. Готови сте!

Снимка: iStock/Getty Images

Животните са много интересна тема за децата, а и ние като възрастни не знаем достатъчно за тях, затова може да учим и да се забавляваме заедно с новата колекция Natoons Habitat, която ни потапя в света на животните и ни учи на любопитни факти – хабитата им, навиците, какво хапват. Отваряме енциклопедията (да, има такава, и да – може да се свали безплатно) и ни се иска да знаем какво има във всяко яйце, за да съберем всички животинки, които са 16 на брой.

Пандата е едно от най-любимите ни животни, защото е пухкава и сладка, но за съжаление не всички можем да я видим на живо – трябва да посетим зоологическа градина, която е в друга държава. Но пък може да разберем повече за нея, благодарение на Енциклопецията на Natoons и Applaydu.

Знаете ли, че пандата си хапва много, ама наистина много бамбук? Тя може да изяде до 40 кг. бамук на ден, в зависимост от това коя част от бамбука си е похапнала. За това ѝ помагат чудесно издължените нокти на предните лапи! Освен това, тя прекарва между 10 и 16 часа на ден в хранене. Може би не сте знаели, че освен да се катерят, те могат и да плуват? Обитават влажните и прохладни бамбукови гори, а бамбукът, уви, расте бавно, но учените са направили така, че да имат достатъчно храна, за да оцелеят.

Снимка: Kinder Surprise

Хипопотамът също е голям гладник – може да изяде 40 кг. трева на ден! Не се притеснявайте за това къде я побира – все пак тежи около 2000 кг. Знаете ли, че наричат хипопотама воден кон? Това е така, защото той обожава да плува и прекарва огромна част от времето си в реките и езерата на Африка. Те дори могат да спят във водата. Доста са шумнички – ако сте близо се чувствате, сякаш сте на рок концерт, при това до колоните. Все пак, не се приближавайте твърде много, защото хипопотамите пазят ревностно своята територия и малките си.

Снимка: Kinder Surprise

Интересно ли ви е? Тези и много други факти за хивотните може да научите от Епциклопецията на Natoons, както и да събирате всички животни, играейки дружно във вселената на Apllaydu.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти