Създадено за eMAG

Хороскоп за BLACK FRIDAY – звездите предричат, eMAG изпълнява

Хороскоп за BLACK FRIDAY – звездите предричат, eMAG изпълнява
Снимка: iStock/Getty Images

Ноември преполови, а това означава само едно – идва Black Friday в eMAG, но преди него идва най-чаканото астрологично събитие в България – хороскопът за 12-те зодии, който ще освети пътя на всеки от нас към мечтаната покупка. Защото вие може да си въобразявате, че имате нужда от кафе машина, но тригонът между Луна и трамвай петица да показва, че ВСЪЩНОСТ имате нужда от тротинетка. Затова сядайте, взимайте тефтер и химикалка и си записвайте какво ви очаква на Черния петък, за да няма после „аз май трябваше да си взема оная прахосмукачка, докато беше намалена със XX%“, обаче вече да е прекалено късно.

ОВЕН

Снимка: iStock/Getty Images

Всичко за Овните вече сме го казвали, но не пречи да го кажем пак. Динамични, леко агресивни и понякога дори малко наивни, те винаги ще предпочетат да минат през стената, отколкото да я заобиколят. Имат нужда от непрекъснато движение, защото когато им е скучно, започват да рият с копита на едно място и да правят скандали, което пък изнервя околните и въобще – така са възникнали поне половината от войните на тоя свят. Затова най-важното, ако имате Овен вкъщи, е да му причинявате достатъчна физическа умора или поне симулация на такава. Най-лесният начин това да стане, според звездите, е посредством бягаща пътека OrionFit 100 (130 броя Black Friday оферта) за нея

Снимка: eMAG

и лаптоп Gaming ASUS TUF F15 FX506HE (50 броя Black Friday оферта) за него, а като допълнение можете да прибавите и една необичайна оферта – ваучер с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски, така че да се връща този Овен вкъщи вечер и да ляга, и да заспива.

ТЕЛЕЦ

Снимка: iStock/Getty Images

Само една зодия по-напред и ето ни в кралството на мързела, лукса и бавното живеене. Телецът иска всичко, но го иска бавно, вкусно, хубаво, удобно, топло и комфортно. Чревоугодници, винаги закъсняващи и способни да ровят в чинията в ресторанта, гледайки съдържанието ѝ с неодобрение – това са нашите мили Телци.

Снимка: eMAG

Този Черен петък звездите са им подготвили неустоима оферта, която ще разтопи изтънчените им небца – кафеавтомат Philips EP2220/10, 15 bar, 1500 W, система за разпенване на мляко, керамична мелачка, филтър Aqua Clean, сензорен екран (285 броя Black Friday оферта) в комбинация с кафе на зърна Lavazza Crema e Aroma, 1000 г (5000 броя Black Friday оферта). Вече виждаме няколко Телци, които доволно се облизват! А като им покажем и необичайните оферти за монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка, направо ги виждаме как се изстрелват към eMAG... е, „изстрелват“ е силно казано, разбира се, защото Телецът никога не тича!

БЛИЗНАЦИ

Снимка: iStock/Getty Images

Думи, думи, думи, думи... понякога дори не са свързани в изречение, а просто се изливат свободно от устите на тази ходеща противоречивост. Близнаците са интелектуалците на зодиака или по-скоро те се мислят за такива, а ние благородно и умно мълчим, за да не ни залеят с океан от изречения.

Снимка: eMAG

Астрологично и технически още не е измислен начин, който да ги накара да млъкнат поне за малко, затова звездите просто им връчват смартфон Motorola Edge 30 Ultra, 256GB, 12GB RAM, 5G, interstellar black (150 броя Black Friday оферта), за да говорят, докато свят светува, а в допълнение им предричат и една необичайна оферта – ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: английски, италиански, испански, дори онлайн курс по английски за интервю за работа, така че да могат да тормозят с говоренето си и други народи, не само нас!!

РАК

Снимка: iStock/Getty Images

Колкото Близнакът е комуникативен и екстровертен, толкова Ракът е мълчалив, депресиран и вглъбен в себе си и в житейските си препятствия. Това, което Раците най-много обичат да правят и за което са създадени, е да се съберат с друг човек и да си направят семейство, с което да прекарват дълги часове в готвене на мусака, слушане на музика и в никакъв случай напускане на пределите на дома. Въобще, ако трябва с една дума да опишем домошарството, това ще е РАК.

Снимка: eMAG

Затова и звездите са пределно ясни – кухненски робот Bosch MUM58364 (30 броя Black Friday оферта) е оферта точно като за най-чувствителните представители на зодиака. С него в кухнята те вече наистина няма да имат причина да излизат от вкъщи и съвсем спокойно могат да пропуснат някой и друг световен катаклизъм, улисани в правене на сарми и супи. Все пак обаче, и те заслужават капка необичайност в този живот, затова необичайната за тях оферта е под формата на ваучери за различни работилници, уроци по фотография, рисуване с вино – нещо, което да ги изкара от дома им поне за малко.

ЛЪВ

Снимка: iStock/Getty Images

Извинете, как го нарекохме? Веднага сами си отрязваме главите – той не е ЛЪВ, а е Кралят или кралицата на зодиака, които минават край тълпата от простосмъртни хора така, както папата минава по време на посещенията си.

Снимка: eMAG

Лъвът няма търпение да кажем някакви страшно хубави неща за него, от което всички останали зодии да заприличат на нещо безкрайно досадно и обикновено, но този път ще го подразним и няма да кажем нищо, а направо ще му препоръчаме звездната Black Friday оферта – сешоар Dyson Supersonic HD07 (50 броя Black Friday оферта) – да си оформи малко гривата, че от вятъра, който околните му правят с комплиментите си, малко се е разрошила, и електрическа четка за зъби Oral-B iO9 (500 броя Black Friday оферта), защото от толкова ядене на антилопи единият преден зъб има нужда от професионална грижа. Необичайната оферта за Лъвовете е всичко, което си харесат сред необичайните оферти за другите зодии.

ДЕВА

Снимка: iStock/Getty Images

И ето, отново пореден парадокс – след Лъва, създаден да се самовъзхищава по цял ден, идваме при Девите, които са от скромни по-скромни и най-голямо вълнение изпитват, когато в магазина си намерят комплект еднакви гъбички за миене на чинии. Създадени да  правят живота на другите хора по-чист, спретнат и приятен, Девите са едни от чистофайниците на зодиака.

Снимка: eMAG

Дори да идат на гости, не могат да се стърпят да не изтъркат някое петно по шкафа и са склонни да го направят и с пуловера си, ако петното е голямо и ги нервира. Как да не им връчиш един робот прахосмукачка Roborock Q7Max Q7M02-00 (100 броя Black Friday оферта) и да ги оставиш да ходят и да почистват И след него. За най-автентичните Деви звездите имат и една необичайна оферта – ваучери за почивки в България в топ хотели, защото дори и Девата има нужда да разпусне. Само, моля ви, не си чистете стаите по хотелите сами, оставете нещо и за другите хора.

ВЕЗНИ

Снимка: iStock/Getty Images

Кротки, лежерни, леко вятърничави и никога неспособни да вземат от раз решение по какъвто и да било въпрос – това са Везните. Ако ги питате, те са създадени да лежат до обяд, а след това да изкарат следобеда в приятна компания, докато пият кафе и ядат торта, докато някой друг работи и изкарва пари, които после да им дава.

Снимка: eMAG

Затова и най-удачната оферта този Black Friday е едно изобретение, което ще им разкрие тайните на времето, което върви само напред и е редно и ние да вървим с него, а не да лежим по сладкарниците и да се тъпчем с петифури. Часовник Fossil, The Minimalist, тъмносребрист, за него и Fossil, златисто/сребрист, за нея (по 150 броя Black Friday оферта) ще въведат Везните в тайнството на идването на срещи навреме, а необичайната оферта за тях ще бъде по-милостива към хедонистичната им природа – оферти с до 40% отстъпка за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново поколение.

СКОРПИОН

Снимка: iStock/Getty Images

Малко ни е страх да пишем каквото и да било за Скорпионите, защото те са безкрайно обидчиви и отмъстителни. Повече предпочитаме да закачим Black Friday офертата на пръчка и да им я поднесем отдалече, но хайде, ще съберем смелост. Този Black Friday идва с една много хитра оферта за тях – чифт UGG, велурени боти Classic Ultra Bl с декоративни камъни, карамел (80 броя Black Friday оферта) за нея и Nike, мъжки спортни обувки Court Vision Mid WNTR с кожа, черни (195 броя Black Friday оферта) за него, с които никой няма да ви разпознае и ще можете да нападате жертвите си в гръб, без те да чуват вледеняващите ви стъпки. И, да, и за вас има необичайна оферта, дори не ни е хрумнало да ви пропускаме – те идват под формата на различни курсове за личностно развитие в много области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове, за да можете на тях да се срещате и с други нещастни хора, които да тормозите.

СТРЕЛЕЦ

Снимка: iStock/Getty Images

Какво облекчение е да пишеш за тези смешни и забавни хора, които непрекъснато бързат, нервни са и искат да пътуват до Шри Ланка, но междувременно са поели три ангажимента в другия край на света. И този Black Friday Стрелците ще бъдат поглезени от звездите не с една, а с две оферти, защото на тях всичко вечно им е малко. Спортна видеокамера GoPro HERO10 (50 броя Black Friday оферта) или дрон DJI Mini 3 (20 броя Black Friday оферта) са идеални подаръци за тези хора, защото им дават възможност да се разсейват с тях в моментите, в които имат най-много работа.

Снимка: eMAG

И понеже Стрелците са едни от най-необичайните в зодиака, те заслужават и супернеобичайна оферта – например кемпер, като нека имат предвид, че най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за единичен кемпер е 8 000 лв.

КОЗИРОГ

Снимка: iStock/Getty Images

Скучни, но богати – това са Козирозите, създадени да носят бели ризи или сиви рокли, и да изкарват по 2 милиона на година. Абсолютно сме изумени от тяхната способност да привличат огромни суми пари и после да ги удвояват, вместо да ги харчат за диаманти и черен хайвер, затова и безмълвно се обръщаме към това, което звездите са им отредили този месец – полилей с вграден LED SLC Rondo, с приложение за телефон, дистанционно управление, топла/неутрална/студена светлина, регулируема интензивност, клас G (55 броя Black Friday оферта), под чиято светлина могат да си броят парите и през нощта, и когато е мрачно, и въобще денонощно. Необичайните оферти за тях пък са, разбира се, тези, които дават някаква отстъпка – като например ваучери за гориво с отстъпка до 7%.

ВОДОЛЕЙ

Снимка: iStock/Getty Images

Странни, отвеяни, никога нечуващи какво им говориш – това са Водолеите, които са пратени на тази земя, за да ни дразнят с разсеяността си. Те са винаги готови да тръгнат на необичайна мисия, да участват в полет до Марс или да влязат в пещера, за да спасят котка – въобще, странни хора, но и на тях звездите нещо трябва да им предрекат, затова ето, Водолеи, една Black Friday оферта само за вас. Смарт телевизор Samsung LED 43BU8072, 43" (108 см), 4K Ultra HD, , клас G (300 броя Black Friday оферта) – да си седнете пред него и да си пуснете филми за Космоса, пещерите и най-високите върхове, и да видите, че не е лошо човек и вкъщи малко да си остане. Що се отнася до необичайните оферти, можем да предложим отново ваучери с отстъпка до 67% за коли под наем, кемпери – поне да спестите някой лев, когато тръгнете на поредната си мисия.

РИБИ

Снимка: iStock/Getty Images

Представителите на зодиака, които очакват Оскар за всеки филм, в който се забъркат, но никога не го получават. Раздвоени между инстинкт и ум, техният живот е едно непрестанно лутане насам-натам, докато накрая се окаже, че са навършили 40 и още нямат стабилна работа. За тях звездите са подготвили видеорегистратор Xiaomi 70mai DashCam Lite (100 броя Black Friday оферта), за да могат да записват маршрута, по който са минали, така че да не минават отново по него – или казано другояче, да престанат да повтарят едни и същи грешки в живота си. Рибите са си достатъчно необичайни сами по себе си, но все пак заслужават и по една необичайна оферта и тя идва под формата на ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски, за да си проветрят малко главите, а не да се вглъбяват само в собствените си филмови сюжети.

Разбира се, нито една от зодиите не бива да се ограничава само с това, което е прочела за себе си – свободни сте да овършеете eMAG и да купите всичко, което ви хареса. Тази година eMAG Black Friday започва сутринта на 17 ноември, а в кампанията ще има над 1 000 000 оферти или над 10 000 000 бр. продукти на склад, сред които над 200 000 бр. смартфони и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. телевизори, Hi-Fi аудио и фото, над 250 000 бр. малки домакински уреди,  над 80 000 бр. големи домакински уреди, 2 000 000 бр. модни артикула, над 350 000 бр. продукти за лична грижа и парфюми, 500 000 бр. спортни стоки и много други.

Снимка: eMAG

Традиционно eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени, така че – бъдете търпеливи. Сайтът става активен рано сутринта, след 7 ч, а потребителите могат да разберат веднага щом кампанията започне, като инсталират мобилното приложение на eMAG и активират известията. Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете удобно да вземете поръчките си, когато пристигнат.

Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, освен доставка до адрес, ще бъдат на разположение над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

Запазете вашата карта в акаунта си, за да правите поръчки сигурно и лесно и подгответе предварително списък с любими продукти, за да ги добавите лесно и удобно в кошницата.

Успех на всички – от Овен до Риби, и помнете, че който превари – той печели, и това няма звезда или хороскоп, който да ви го гарантира, така че, разчитайте на себе си!

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 17.11.2023 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на предвидените за кампанията количества.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти