Хората с кръвна група В - техния характер и тяхната съдба

кръвна група
Снимка: Istock

Това може да са онези ваши познати, които сияят винаги с усмивка на лице. Гледат оптимистично на нещата, а шумните и егоцентрични изказвания са им любими. Често са разсеяни, но въпреки това обичат да работят здраво. Понеже са със силен характер, не са подходящи за работа в екип. Все пак тази силна воля не се пречупва с лекота.

Хората с тази кръвна група, сякаш се разпростират във всички професионални сфери. От технологични специалисти до потайни художници. Блестящи са и като полицаи, техници или пък мениджъри.

Човекът от кръвна група В е съвсем различен от типа А и О. Той, като че ли не е приспособен да живее в общество, тъй като е антиконформист - не обича закони, правила и норми. Живее, като че ли вън от човешката система, но чрез чара си и със силната си любов и фантазия се приспособява към хората. Не понася ограниченията и се нуждае от лична свобода.

Той е индивидуалист, но не егоист. Целта, която си е поставил, за него е от най-голямо значение, понякога до вманиачаване. Много е наблюдателен, но в рамките на заниманията си. Ето защо, въпреки че е изключително приспособим, трябва да бъде оставен да се развива в сфера, която отговаря на персоналните му виждания.



Човекът от кръвна група В опознава света около себе си по-бързо от другите, защото е надарен със силна интуиция и способност за безпогрешен анализ. Той не следва логичен път за постигане на целите си. Обикновено се спира на детайли, които убягват на другите и успява да ги насочи в своя полза.

Постига целите си по нетрадиционен път, затова е идеален за следовател и детектив.

Като цяло такъв човек е блестящ, съзидателен и изпълнен с много таланти. Изявява се в най-различни области, ако има широта на действие, а не ограничители. Много велики творци в артистичния и музикалния свят са в тази кръвна група.



„Аз"-ът му е свръх развит, сигурен е в себе си, уверен в инициативите си, волеви и упорит. Има изключителната способност да се съсредоточава. Анализира нещата с точност и бързина, като намира нелогични решения (поради силно развитата си интуиция), които прилага на практика.

Има нужда от близки хора, но сам не ги търси - сякаш живее в своята кула от слонова кост, защото дълбоко в себе си има проблеми с общуването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти