Създадено за Исла Медик Хидро

Холивудските звезди с най-секси гласове

Робърт Дауни Джуниър
Снимка: Getty

Въпреки че Оскарите вече са раздадени и има доста време до следващите, темата за Холивуд е винаги актуална, но този път ще щрихираме един малко подценяван аспект на звездите там – гласовете им.

Да си добър актьор е комбинация от много качества и гласът определено е сред важните - това със сигурност го знаят звезди от ранга на Скарлет Йохансон, Робърт Дауни Джуниър, Шарлиз Терон, Морган Фрийман, Антонио Бандерас, Мишел Пфайфър... Всички те са с характерни гласове, които могат да бъдат да бъдат разпознати дори и без да виждаме лицата им. Достатъчно е да си спомним Робърт Дауни Джуниър като Шерлок Холмс или дори като Д-р Дулитъл, който сам по себе си не е кой знае колко секси, но гласът на актьора му придава и този бонус!

А какво да кажем за вечния „Зоро“ - Антонио Бандерас, който на всичкото отгоре има и неустоим испански акцент, придаващ на гласа му особен сексуален заряд...мммм.... Също толкова отличаващ се е и гласът на Матю Макконъхи с неговия южняшки привкус. Почитателите на по-плътните мъжки гласове пък сигурно обожават гениалния Морган Фрийман не само заради изключителните роли, но и заради начина, по който гласът му изразява всяка емоция във филмите му.

Скарлет Йохансон
Снимка: Getty/Gulliver

Няма да забравим и дамите – там претендентките за секси глас са много, но Шарлийз Терон, Скарлет Йохансон и особено Мишел Пфайфър (представихте ли веднага си я като Жената-котка? Да, и ние) могат спокойно да грабнат по една първа награда за най-атрактивен и въздействащ глас, ако някой изобщо направи такава класация.

И все пак, дори и холивудските звезди са хора, и няма как да не се зачудим какво ли правят, когато... си изгубят гласа? За съжаление, няма как да ги питаме, а и нищо чудно да не могат да ни отговорят, ако ги хванем точно в момент, в който ги е повалила настинка или просто са прекалили с пеенето на някой звезден купон.

За всички останали обаче, които сега четат и усещат, че техният секси глас в този момент ги напуска – не се паникьосвайте! Дори и да не изкарвате парите си с гласа си и той да не е решаващ фактор за това дали ще вземете Оскар или не, ясно е, че всеки човек иска да може да говори и да се чувства нормално целогодишно.

Понякога обаче се случва обаче да поизгубим способността си да произвеждаме звук – дали заради болест или просто защото сме се раздали в караоке бара предната вечер. Ако загубата на глас е съпроводена и с болка, тогава първата задача е да осигурим комфорт на устната кухина и гърлото, а това става лесно и ефективно с пастилите Исла Медик Хидро+.

Vedra International
Снимка: Vedra International

Те съдържат специална тройна формула с хиалуронова киселина, която помага на гласа да запази младежкия си звук и сила. Пастилите са изключително подходящи за хора, които използват често и по много гласа си – учители, певци, артисти, обучители и т.н. Исла Медик Хидро+ е подходящ избор и при проблеми с гърлото вследствие на настинка или ако прекарвате твърде дълго време в помещения (или градове), в които въздухът е сух.

Съставът на Исла Медик Хидро+ залага на легендарния исландския лишей, богат на полизахариди, които образуват плътен защитен филм върху лигавицата и подпомагат нейното възстановяване.

Към него е прибавен и хидрогел комплекс, който лигавицата истински обича, тъй като хиалуроновата киселина интензивно я овлажнява, а Optaflow® технологията в пастилите допълнително стимулира отделянето на слюнка.

Пастилите не съдържат захар, лактоза и глутен. Могат да бъдат ползвани от вегани, възрастни и деца над 6 години.

Така че, ако ви предстои да се снимате във филм с потенциал за награда, но гласът нещо ви подвежда, или просто ви е тръшнала настинка и проблемите с гърлото ви тормозят – веднага посягайте към Исла Медик Хидро+. 

Не гарантираме, че ще вземете Оскар, но че ще си върнете гласа – това е сигурно!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти