Хюман дизайн за всеки

Хюман дизайн за всеки
Снимка: netinfo

Всеки от вас играе уникална роля в еволюцията на човечеството и най-значимото нещо, което можете да направите в живота си, е да разберете по-добре себе си, да откриете силните и слабите си страни.

Това е основната идея в хюман дизайн системата, която набира голяма популярност не само по света, но и в нашата страна. Тя ви помага да подобрите самочувствието си, да действате осъзнато, целенасочено и смело, да управлявате енергията си правилно и по този начин да живеете истински.

Целта на хюман дизайн не е да ви промени. Системата просто ви предоставя инструментите, с които съзнателно да преоткриете вашите таланти, знания, стремежи и слабости, за да може да се освободите от старите, разрушителни модели на мислене и от склонността си да осъждате другите. Тя ви дава нова перспектива, от която да видите красотата и великолепието на истинската си същност.

Когато проумеете себе си, ще можете да правите житейски избори, които са в хармония с истинската ви природа. Контактът с нея ще направи живота ви по-лесен и приятен. А подходите ли към живота с лека и позитивна нагласа, ще започнете да изживявате красотата на истинския си аз! Всичко е свързано.

Желаното преместване на Карън Къри и семейството ѝ се осъществява и отивайки в Седона, тя започва работа в централния офис на „Хюман дизайн Америка“. Така получава достъп до цялата налична за момента информация, както и възможност да учи при създателя на системата Ра Уру Ху.

Успявайки да натрупа много знания и ценен опит, Карън Къри решава да ги изпробва първо в собствения си живот. Тя експериментира върху себе си и след чудесните резултати, които получава, започва да предава знанията си и на други хора.

Със своя достъпен подход и дълбоко разбиране тя е помогнала на хиляди хора да въплътят духовните идеи в ежедневието си и да активират вродения си потенциал.

Автор е на книгите „Вътре в тялото на Бог“, „ТЕС за родители“ и „Хюман дизайн за всеки“ – чрез нея Карън Къри успява да предаде сложната материя на хюман дизайн по един приятен и разбираем начин.

Подготвях тази книга в продължение на тринадесет години. Тя е компилация на собственото ми разбиране за хюман дизайна и синтез на целия опит, който съм придобила в търсене на истинската си същност. Нямаше да мога да извървя този път без любовта и подкрепата на моето семейство, което все още се надява, че някой ден ще си намеря „истинска“ работа.

За книгата

Хюман дизайн е система, която обединява в себе си няколко древни науки, за да представи един цялостен поглед върху човека, неговия духовен и физически облик.

В основата ѝ стои известното в Кабала дърво на живота и връзката му с чакрите – основните енергийни центрове в човека. То е комбинирано с астрологичната карта, изчислена според  датата, часа и мястото на раждане. Към тях е добавена древната китайска система „И дзин“, която представя в 64 хексаграми „колелото на живота“, т.е. целият житейски цикъл. Върху тези три фундаментa се изработва хюман дизайн карта, която е уникална за всеки човек и показва неговите психически и физически особености и житейския му път.

Стъпка по стъпка авторката ще ви запознае с всички нива на хюман дизайн – от най-основните елементи на картата до по-дълбоките и сложни прозрения. Личната ви хюман дизайн карта ще разкрие кои са силните и слабите ви страни и още по-важно – какъв е скритият ви потенциал.

Така ще бъдете подготвени за трудностите в живота и следвайки своята хюман дизайн стратегия, ще превърнете всяка пречка във възможност за израстване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти