Създадено за A1

Хитови анимации с 50% отстъпка по случай Деня на детето

Хитови анимации с 50% отстъпка по случай Деня на детето
Снимка: iStock/Getty Images
  • До 9 юни селекция от анимационни филми в А1 Видеотека на промо цени с отстъпка от 50%.
  • Сред избраните заглавия са анимациите „Патешки истории“, „Тролчетата“, „Зайчето Питър 2: По широкия свят“ и много други.

По случай Международния ден на детето A1 клуб и Комсед подаряват на абонатите на Xplore TV 50% отстъпка на избрани детски анимационни филми с любимите герои. Сред заглавията в А1 Видеотека са както някои от най-новите, така и някои от най-обичаните анимации като „Патешки истории“, „Тролчетата“, „Зайчето Питър 2: По широкия свят“, „Смърфовете“ и много други.

„Патешки истории“ разказва за приключението, в което се впуска едно обикновено патешко семейство, опознавайки света. Забавната анимация е поредният детски филм от създателите на хитове като „Миньоните“, „Аз проклетникът“ и други познати, който показва красотата на света и учи децата на добродетели по креативен и разбираем за тях начин. Историята ни среща със семейство Малард, които цял живот плуват в своето езеро в Нова Англия, без да знаят нищо за останалия свят.

Снимка: A1

Когато един ден семейство прелетни птици ги посещава и разказва за вълнуващите си преживявания от далечни дестинации, мама Пам решава, че иска да покаже света на своите деца Дакс и Гуен. Така патиците потеглят на неочаквано приключение чак до Ямайка, по време на което преоткриват себе си и създават страхотни приятелства. Анимацията е чудесен повод за прекарване на повече време със семейството, а сега е достъпна на половин цена за зрителите на А1 Видеотека.

Анимираната комедия „Тролчетата“ е още едно заглавие, което по повод празника на най-малките може да бъде гледано с 50% отстъпка от всички зрители на А1 Видеотека. Филмът ни отвежда в щурия свят на тролчетата, където всички се веселят, танцуват и пеят по цял ден, а щастието и добротата са най-голямата им сила. Позитивният им живот бива помрачен, когато гигантът Бергенс напада селцето, в което живеят и отвлича някои от тях. Тогава Попи и Бранч решават да поемат на приключение и да спасят приятелите си. Филмът ни пренася в един цветен и бляскав свят, където няма невъзможни неща, а музиката може да бъде решение на всички проблеми.

Снимка: iStock/Getty Images

В продължението на филма „Зайчето Питър“ Томас и Беа вече са женени и живеят заедно с Питър и неговото заешко семейство. Въпреки обещанието за нов живот и положените усилия, пакостливият Питър не може да се промени. Бягайки от дома, той отива в големия град, където опасностите дебнат от всеки ъгъл, а Питър отново навлича неприятности на своето семейство. Докато всички го търсят, пред него стои изборът дали да се върне у дома, или завинаги да продължи с лудориите. „Зайчето Питър 2: По широкия свят“ е забавна комедия, подходяща за цялото семейство, която сега е достъпна за всички зрители на А1 Видеотека на промоционална цена с отстъпка от 50%.

По случай празника на детето абонатите на А1 Видеотека могат да избират между поредица от забавни детски филми, сред които също са „Смърфовете“, „Аз проклетникът“, „Бебе Бос“, „Пес Патрул: Супер филмът“, „Котаракът в чизми“ и още много други. До 9 юни заглавията може да бъдат наемани на половин цена и да се гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. Видеотеката предоставя на зрителите на A1 Xplore TV възможност за гледане на над 25 000 сериали и филми от всякакви жанрове. Платформата разполага с българско и чуждестранно съдържание, и дава на зрителя персонализирани предложения спрямо неговите предходни предпочитания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти