Хавиер Бардем пътува в други измерения; уроците на Ирина Шейк и още (Плейлистът на Edna #6)

Хавиер Бардем
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Стихийно завръщане

След като миналата година обявиха своето завръщане и изпълниха част от новия си сингъл на живо в X Factor, Pussycat Dolls вече са готови и с клипа на “React”. Съавтор на парчето, което разказва за играта на котка и мишка в една двойка, е Никол Шерцингер. Клипът не разочарова с точните съставки, които можем да очакваме от момичетата в групата – много танци, борещи се с гравитацията понякога, и сексапил сред огън и вода.

За улиците и хората

От последния албум на Джъстин Тимбърлейк – “Man of the Woods”, изминаха две години, а преди броени дни изпълнителят зарадва феновете си с участие в новия сингъл на рапъра Meek Mill. В “Believe” двамата вдъхновяват с текст за падение и възход, докато черно-белите кадри с тях се редуват с историята на баща и дъщеря. Парчето ще бъде част от новата музикална колекция на Meek Mill, а за тази на Джей Ти очевидно ще трябва да почакаме.

Който се смее последен

С премиерата на „Хищни птици“ излезе и неговият саундтрак, съставен изцяло от женски изпълнения. Сред фаворитите ви в него е много вероятно да се нареди “Joke’s On You”, чиято музика и послание си спечели сравнения с класическия хит на Лесли Гор “You Don’t Owe Me“. За пробуждането от токсична връзка тук пее 19-годишната Шарлът Лоурънс, а клипът е типично в стил Харли Куин.

КИНО

Злото не умира лесно

Поредицата „Убийствен пъзел“ си има ново попълнение, което излиза през май тази година. В “Spiral” няколко нови герои ще се сблъскат със садистичния ум на престъпник, чийто убийства напомнят на вече случили се в града, но този път мишените са полицаи. Крис Рок попада в центъра на събитията, а с него са още Самюел Л. Джаксън и Макс Мингела.

Светлината в тунела

„Всички наши места“ е екранизация по едноименния роман на Дженифър Нивън, който ни среща с двама тийнейджъри – докато Вайълет страда заради смъртта на сестра си, емоционалните проблеми на Тиодор го карат да се затваря в своята черупка. Срещата между двамата обаче променя представите им за другите и себе си. Филмът с Ел Фанинг и Джъстис Смит идва по Netflix в края на месеца, но само 14-ти февруари е времето за романтика, нали?

В някой друг живот

“The Roads Not Taken” разказва драматичната история на един мъж, чието умствено състояние го кара да живее в собствени светове, които представляват алтернативни варианти на неговия живот. Докато е в Ню Йорк със своята дъщеря Моли (Ел Фанинг) и съпругата си Рита (Лора Лини), Хавиер Бардем като Лео пътува в други измерения, винаги отсъствайки от реалността. Филмът, в който участва и Салма Хайек, ще направи премиерата си на фестивала „Берлинале“.

ОЩЕ

Как да бъдеш супермодел в 6 стъпки

Ирина Шейк краси мартенската корица на британския Vogue (припомнете си тук), а в специално видео за изданието тя дава скоростен майсторски клас за модели. От походката през мултитаскването до въображението зад позите рускинята изглежда като богиня – дори фактът, че не се притеснява от истинска змия го потвърждава.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти