Хайде на концерт

Столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова е патрон на концерта "Различни, но заедно"
Снимка: БГНЕС/Петко Налбантов

За пета поредна година у нас ще се проведе коледният концерт "Различни, но заедно". Проявата е насрочена за 13 декември от 18,00 часа в зала "Люмиер" на НДК под патронажа на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова.

По време на събитието ще се състои и церемонията по връчването на почетния знак "Сърцето на София", присъждан на успели хора в областта на културата, изкуството, здравеопазването и спорта, както и за постижения на ученици и учители в национални и международни сцени, форуми, състезания и олимпиади.

Концертът "Различни, но заедно" всяка година събира на една сцена талантливи деца и младежи от различни социални етноси, с различно вероизповедание и културни традиции. Този път ще се включат: вокална студия "Дъга", детска група към СОУ за деца с нарушено зрение "Луи Брайл", фолклорен ансамбъл към 144 СОУ "Народни будители", танцов състав към Народно читалище "Елит - Център за ромска култура", детски оркестър "Сладки дренки" към SOS Детско селище – с. Дрен, танцова школа "Dance Academy" и други.

Организатор на инициативата е Арт Център Кърнолски и се реализира с подкрепата на Столична община, Министерство на образованието, младежта и науката, Синдикат на българските учители, Регионален инспекторат по образование, Български червен кръст и Дирекция "Образование" към Столична община.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти