Гурото на женската сила: Лариса Ренар идва отново в България

Гурото на женската сила: Лариса Ренар идва отново в България
Снимка: natalia.bg

Световноизвестната руска психоложка, автор на редица бестселъри за силата на женската енергия - Лариса Ренар, пристига за пореден път в България следващия месец по покана на Наталия Кобилкина. Магнетичната дама, чиито книги, лекции и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата на милиони жени за самите тях и им вдъхнаха увереност, ще се срещне отново с българските си почитетелки на 16 и 17 ноември. Тя е основателка на „Академия за личностно развитие“, която има представителства в 45 града по целия свят и вече 20 години е лидер в областта на семинарите. Днес продължава да твори и същевременно с това успява да остане жена.

Снимка: natalia.bg

Успешния си опит Лариса Ренар ще предаде в София в рамките на два семинара. На 16 ноември (събота) тя ще проведе ВИП тренинг „Женско лидерство“. Присъстващите ще научат как да открият своята мисия и къде е тяхната истинска сила, как да разкрият потенциала си и какви таланти имат, как да започнат, ако нямат пари и къде да намерят ресурс за това, как да организират своя екип и как да разберат какви хора им трябват; как да планират правилно, как да преодоляват кризисни ситуации.

Снимка: natalia.bg

Семинарът на 17 ноември (неделя) е на тема „Жената на 21 век“. Присъстващите ще разберат как в епохата на трансформацията могат да получат всичко , за което мечтаят; ще поставят основи за качествени промени в живота си; ще се сдобият с интуитивно виждане за бъдещето си; ще повишат нивото на своята творческа енергия; ще се научат да се справят с трудностите, получавайки не само полезен опит, но и умножавайки своята сила; ще създадат нова реалност първо във въображението си, която ще се превърне в действителност.

От 20 часа вечерта в неделя Наталия Кобилкина и Лариса Ренар ще организират „Парти за класни хора“, където ще покажат практики за омагьосване на партньори. Посетителите ще научат какво искат мъжете и жените и ще получат полезни съвети за привличане на противополжния пол.

Снимка: natalia.bg

„Лариса Ренар има изключително много почитателки в България. Не мога да изброя колко от тях са ми разказвали как се е променил животът им след като са прочели книгите й или след като са посетили семинарите й и постоянно ме питат кога ще я поканя отново, но графикът й е толкова пълен, че чакам дълго, докато ми дойде редът. Голяма привилегия е, че в България имаме предтсавителство на нейната школа и в рамките на една година всяка българка може да премине цялото обучение на академията в Москва. Въпреки това срещите със самата нея си остават незабравими, затова предстоящите събития не са за изпускане.“, коментира Кобилкина. Подробна информация и билети може да намерите на сайта й ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти