Създадено за L’Oreal Paris

Грим „без грим“: хитът на 2022 година!

Грим „без грим“: хитът на 2022 година!
Снимка: L"Oreal

Грим „без грим“ – звучи ли ви странно?  Тази тенденция все повече завладява целия свят и трупа привърженици. Особено актуална ще е през следващата година. След разточителните празници, които изискват бляскав грим и много на брой продукти, обръщаме поглед към следващата година, където тотален фаворит ще бъде именно гримът „без грим“. Какво означава това?

Естествена визия, постигната с правилните продукти, която е напълно незабележима. Представете си актрисите по филмите, които се будят сутрин, или любимите инфлуенсъри, които следвате – винаги имат сияйна кожа без остатъци от всякакъв тежък грим.

През последните години дамите станаха много по-взискателни към продуктите в рутинната си грижа  и още повече започнаха да залагат на мултифункционални продукти – такива, които съчетават както грижа за кожата, така и грим. Така че, скъпи дами, прибирайте тежките фон дьо тени в шкафа и се пригответе за най-новата тенденция – естествената красота, която никога не е излизала от мода, но пък сега е по-актуална от всякога. Но как да постигнете лесно и бързо тази зашеметяваща визия, докато сте спокойни, че получавате и най-добрата грижа за кожата си? С правилния продукт, разбира се!

Екипът на Edna се впусна в търсене на продукт,  който не само да се грижи за кожата, но и да я дарява с покритие и сияние! Мислите, че e невъзможно? Е, приветствайте L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum с 1% чиста хиалуронова киселина, който дарява кожата с полезни вещества  като серум и я покрива като фон дьо тен.

d
Снимка: L"Oreal

True Match Nude Tinted Serum издига грима на по-високо ниво и притежава перфектния баланс между грижа и макиаж.  Резултатът от употребата му е естествено сияещ и безупречен нюд тен, благодарение на минералните пигменти, които незабавно покриват несъвършенствата, без да стоят тежко като маска.

Защо го обикнахме?

Защото е серум!

Серумите са основното в козметичната рутина, те съдържат всички полезни вещества, с които се храни кожата. Създаден да подчертае блясъка на кожата, True Match Nude Tinted Serum е първият течен фон дьо тен на L'Oréal Paris, одобрен от дерматолози, които са тествали формулата и съставките, за да потвърдят дългосрочните резултати в областта на грижата за кожата. И не само, серумната формула е некомедогенна и подходяща за чувствителна кожа.

Защото съдържа хиалуронова киселина

d
Снимка: L"Oreal

True Match Nude Tinted Serum е първият оцветен серум, който съдържа една от любимите ни съставки в грижата за кожата – 1% хиалуронова киселина. Естествено намираща се в кожата, хиалуроновата киселина помага за подобряване на способността на кожата да задържа влага. При всяка употреба True Match Nude Tinted Serum незабавно озарява, изравнява и хидратира кожата. А най-хубавото е, че го прави в дългосрочен план.

Защото е перфектен заместител на фон дьо тена

Както споменахме вече, приберете фон дьо тена в шкафа, защото в света на козметиката, тенденцията ще е „грим без грим“. С  True Match Nude Tinted Serum незабавно постигате свеж и сияен вид, благодарение на лекия нюанс, предлаган от този иновативен хибриден продукт. True Match Nude Tinted Serum е наличен в три нюанса, които се адаптират перфектно към различни тонове на кожата.

d
Снимка: L"Oreal

Кажете „здравей“ на новите грим тенденции и ги посрещнете с най-добрата версия на кожата си досега!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти