Grazia chic days @ Serdika center

Grazia chic days @ Serdika center
Снимка: netinfo

В три последователни уикенда списание Grazia и Сердика Център превръщат шопинга в незабравимо Fashion изживяване, на което е трудно да устоиш.

Хубава музика, звезден екип стилисти, професионални фотографи и много усмивки те очакват след всяка покупка. А както обичаме да казваме в модната редакция, условието е съвсем Easy&Chic!

Направи една или няколко покупки на обща стойност над 200 лв. в маркираните със стикер "Chic shops"  на Сердика Център и между 11 и 18 ч.

В специално създаденото Grazia Fashion Studio на ниво -1, нашият Chic Team ще те накара да се почувстваш като корица на списание Grazia, като получиш професионална фотосесия.

Пак там ще откриеш още Grazia Chic Corner със стилна лаундж зона, за да се порадваш на своята чисто нова fashion визия.

Снимка: netinfo

Очакват те и вълнуващи изненади на Facebook страницата на Сердика Център, където в онлайн игра ще представим всички заснети през уикендите корици. Кадрите ще бъдат качвани на facebook страницата всеки последващ вторник, след което ще имаш точно една седмица, за да гласуваш с един like за своя фаворит.

В края на периода експертно жури от стилисти и модни редактори ще определи корицата - победител сред тези с най-много харесвания, която ще спечели интервю на страниците на Grazia.

Очакваме те в Сердика Център, защото да си лице от корица на списание никога не е било толкова Chic & Easy!

Пълните правила можете да намерите на serdikacenter.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти