Грандиозна премиера на „Диви и щастливи“ събра рекорден брой зрители и знаменитости

Диви и щастливи
Снимка: Диви и щастливи

Рекорден брой зрители и известни личности от артистичните и музикални среди гледаха „Диви и Щастливи“ на официалното представяне в Кино Арена The Mall в София. По червения килим минаха звездите от филма Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев със съпруга си Мартин Макариев – режисьор на мащабната продукция, Александър Сано, Дария Симеонова и Базил Айденбенц.

Вижте снимки от събитието тук >>>

Галапремиерата беше уважена и от актьорите Асен Блатечки, Пламен Манасиев, Цвятко Ценов, Васил Банов и Ивайло Захариев. Михаела Филева, Ваня Щерева, Невяна Владинова, Александра  и Даниел Петканови, Ваня и Евгения Джеферович, Гери Турийска, близначката Влади и Стефан от Young BB Young, Гери Никол, Диона и Галин са само част от популярните лица, които успяха да съпреживеят романтичната екшън комедия на 27 ноември в София. Рапърът 100 КИЛА също се включи в бляскавото събитие, а на финала пред повече от 1500 гости специален концерт изнесоха рокаджиите от D2.

Диви и щастливи
Снимка: Диви и щастливи

„От 20 ноември сме на турне в различни градове в България и до момента повече от 5000 зрители се включиха във всички събития. „Диви и Щастливи“ е най-мащабната екшън комедия, която е правена до момента, и турнето ни отговаря на високата летва, която си поставихме“, казва актрисата и продуцент на филма Яна Маринова.

„Всеки ден бяхме в различен град и никога няма да забравя лицата на хората, след като бяха гледали филма. „Диви и Щастливи“ е израз на нашата любов към публиката, а тя ни я връща умножена. Целият екип работи денонощно и даде всичко, за да направим тази романтична екшън комедия много над обичайното ниво. Успяхме. Вече имаме и коридор за разпространение в чужбина“, добавя  продуцентът Александър Сано.

Премиерата на  „Диви и Щастливи“ е на 29 ноември, когато филмът тръгва официално във всички кина в страната.

Вижте снимки от събитието тук >>>

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават в „Диви и Щастливи“, се ражда на 8-ми март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери своето щастие.

Името „Диви и Щастливи“ е идея на Луиза Григорова-Макариев и екипът радушно я подкрепя, защото историята се развива като екшън комедия за лудостта, която се крие във всеки от нас. Приятелството и жертвоготовността са в основата, споделят от екипа, а посланието - че човек трябва да се бори за мечтите си, но и да бъде готов за последствията от действията си.

Както и за предишния филм на екипа - „Привличане“, музиката е важна част. Композитори са Антони Рикев Wah Tony, Михаил Дичев и Александър Сано. Рокаджиите D2 и рапърът 100 КИЛА записаха едноименната песен към филма, която от месец е в онлайн пространството.

„Диви и Щастливи“ излиза на голям екран и в чужбина. Първите прожекции са на 30 ноември и 8 декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema в присъствието на актьорите. На 1 декември екипът пътува за Глазгоу и Единбург, а на 11-ти са във Виена. Филмът излиза и в кината в Република Северна Македония от 5 декември.

Екипът на „Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV.

Повече за филма може да научите от:

неговия официален сайт: www.wildlingsmovie.com

Facebook страницата: www.facebook.com/diviishtastlivimovie

Instagram: @divi_i_shtastlivi_movie

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти