Горещи страсти, подаръци и изненади за дамите

Горещи страсти, подаръци и изненади за дамите
Снимка: Синема Сити

Специално внимание за дамите. Място където да се отпуснеш и с приятелки, да се позабавляваш до насита. Началото на една вечер, посветена на теб и твоите малки женски тайни.

А женския свят е пълен с тайни. Това ни прави жени - загадъчни и мистериозни. От къде да започнем – от момичето в теб което иска да се забавлява до насита, да се смее с цялата сила и емоция на звънкия си смях. Или от принцесата, която иска да отиде на бал и да носи кринолин, или от модната икона на корицата на най-луксозното списание.

Всяка фантазия, всяка твоя тайна мечта заживява поне за 2 часа, когато се потопиш в неповторимата атмосфера на специалния филм, специално за теб, неповторимо споделено преживяване за теб и твоите приятелки. 

От месец юни в Синема Сити стартира проект, който прави всичко това възможно. Всеки месец по едно хитово заглавие за женската аудитория съпроводено от много изненади – атрактивни подаръци, шоу, добро настроение и неповторима атмосфера.

Пилотното издание на Ladies Night напълни една от залите на Софийското кино в рамките на дни след обявяването на събитието.

За да задоволят интереса на публиката си, организаторите предвиждат за следващите събития да предложат зали с повече места и да зарадват дамите и в още два града – предвиденото за юли издание на Лейдис найт ще се проведе на 18/07 в София, 19/07 – Пловдив, 20/07 Бургас.

Филмът, който ще разгорещи още летните страсти е "Професия стриптизьор", а специалното шоу преди това - на живо, ексклузивно момчетата от GRANDOS, които освен наслада за очите, ще раздават автографи.

С какво ще ни изненадат през следващите месеци... хм... Очаквайте само най-доброто от Холивуд с най-доброто от Синема Сити и техните партньори – защото момичета, вие го заслужавате.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти