Създадено за Samsung

Google приложенията, които улесниха живота ни и тази година

Google приложенията, които улесниха живота ни и тази година
Снимка: Samsung

Наближава краят на годината и всяка от нас ще си направи равносметка – една е започнала нова работа, друга - нова връзка, а трета най-накрая e тръгнала по пътя към влизането във форма. Каквото и да започваме или приключваме, какъвто и успех или провал да имаме, трябва да ги приемем като безценен житейски опит и да продължим напред. Но има неща, които остават с нас независимо от това какво ни се случва, кой си отива или идва в живота ни и накъде отиваме самите ние – към кръгла или продълговата форма.

И преди да сте започнали да се чудите какви ги говорим, веднага казваме – много ясно, че имаме предвид любимите ни Google приложения. Защото те са винаги насреща – да ни помогнат и улеснят, да ни напомнят за ангажименти и задължения, да ни забавляват и разпускат след тежък ден, и с ръка на сърцето трябва да признаем, че без тях сме загубени (а без Google Maps – буквално).

s
Снимка: Samsung

Разбира се, най-хубаво е, когато те са в комплект с любимия ни телефон, а понеже така или иначе идва Коледа, а с нея и подаръци, може би е време да си пожелаем и този, на който отдавна сме хвърлили око – Galaxy Z Flip4. Сгъваемото бижу на южнокорейския гигант Samsung, чиито реклами гледаме с отворена уста, е изобретено, за да отговори на онези от нас, които гледат на света с любопитство и креативност, искат смартфонът им да е персонализиран според собствените им нужди и да изразят стила си с него.

Устройството идва с многофункционален дизайн и нови ключови характеристики – по-яки възможности на камерата, по-издръжлива батерия и повече опции за персонализация, като всичко това не е за сметка на компактния му външен вид. Мотото, под което може да бъде описан този смартфон, е себеизразяване – както чрез функции, така и чрез дизайна тип „мида“, който освен удобен, е и изключително примамлив.

Снимка: Samsung

Ако сте от жените, които обичат да снимат – себе си и околния свят (а то други жени има ли??), Galaxy Z Flip4 e вашият смартфон. Той ви дава великолепната възможност да правите видео или групови селфита без да използвате ръцете си, като просто частично сгънете устройството в желаната позиция и активирате режима FlexCam. Тази функционалност е налична за работа и в любимите ви приложения от типа на Instagram, WhatsApp и Facebook, което слага край на неестествените пози и непривичните ъгли на снимане, които издайнически сочат, че се снимаме сами.

Подобрената функция Quick Shot ще ви позволи да снимате висококачествени селфита директно от външния екран, с основната камера, или пък да запишете видео – отново в супер качество, а след това да минете към Flex режим, за да продължите да снимате без ръце (без да спирате видео записа). Ако пък имате отношение към влогърството – или вече го практикувате, това ще разшири опциите за създаване на съдържание и ще ви позволи да правите неща, които до момента са били само в мечтите ви. Функцията Quick Shot дава възможност и да правите селфита в портретен режим и да виждате превю в реалното съотношение на снимката. С това устройство можете да бъдете сигурни, че ще получите еднакво качествени и контрастни снимки, както през деня, така и през нощта.

Снимка: Samsung

Смартфонът идва и с други улесняващи живота функции - като тази за провеждане на разговори и отговаряне на съобщения без нужда да го отваряте, а батерията му е в крак с програмата на една жена в съвременния свят – можете да я заредите до 50% в рамките на около 30 минути благодарение на опцията за супер бързо зареждане.

Две думи и за външния вид, защото книгите може и да не се съдят по кориците, но за смартфоните такива забрани няма. Не е пресилено да кажем, че когато хванете това малко, но умно бижу в ръката си, ще се чудите как сте живели досега без него. Samsung Galaxy Z Flip4 е с по-тънка панта, симетрични ръбове, матово стъкло на гърба и блестящи метални рамки. Казано накратко, дизайнът на това устройство е просто най-добрият, който Samsung някога са създавали.

Ако нямате търпение да персонализирате новата си придобивка, можете да го направите веднага с Galaxy Themes, които могат да бъдат прилагани както на основния, така и на външния екран – включително с предпочитани от вас шрифтове, икони и други дизайн елементи. На външния екран можете да добавите и различни варианти на изглед на часовника, както и фонове в различни формати, сред които изображения, GIF-ове и дори видео.

Снимка: Samsung

И ако вече сте твърдо решени, че това е вашият нов смартфон и трябва само да убедите Дядо Коледа да ви го вземе, кажете му и следното – с това устройство животът ви ще бъде песен, защото то идва с цялата палитра от Google приложения, които всички ние обожаваме.

Правейки равносметка на годината, редно е да си признаем, че някои неща ще си ги вземем и в следващата – като приложението Google Maps, което и тази година ни помогна да стигаме навреме там, накъдето сме се отправили, избягвайки задръстванията и ремонтите по пътищата. При това – в различни режими, като StreetView или пък в сателитен режим. А да можеш да заредиш картата на този телефон в сгънато положение е истински гъдел за тези от вас, които имат афинитет към технологиите и джаджите.

Google Lens оглавява личната ни класация на най-полезно Google приложение за 2022-ра, защото е отговорило на хиляди наши търсения по снимка – дали ще е на дреха, която сме харесали, докато препускаме из града, или на рядко растение, което сме мернали по време на изкачване на Пирин – то е енциклопедията, която ни ограмотява по всеки хрумнал ни въпрос.

s
Снимка: Samsung

Няма как да пропуснем и YouTube и YT Premium – едни от най-използваните приложения на Google. Милиони видеа са били изгледани през тази година и ще бъдат гледани и през следващата, и да си го кажем честно, можете ли да си представите живот без YouTube? И ние не можем.

А с покупката на новия Galaxy Z Flip4 получавате и безплатен достъп до YouTube Premium за 4 месеца. Ако още не сте се запознали с YouTube Premium, завиждаме ви! Това е платената версия на YouTube, която дава различни предимства, като гледане на видеа без реклама, ексклузивен достъп до съдържанието в канала YouTube Originals, възможност за теглене на видеа и офлайн достъп до тях, гледане на видео във фонов режим, възможност за заключване на екрана, достъп до YouTube Music Premium и още много.

s
Снимка: Samsung

И понеже технологиите са си технологии, но когато избираме смартфон искаме и да е красив, накрая ви напомняме, че Galaxy Z Flip4 идва в няколко великолепни цвята - Bora лилаво и графит, както и новите розово златно и небесносиньо, за да ви затрудни максимално в избора (но все пак, каквото и да изберете, то ще е зашеметяващо).

Ами, това е! Имате време да напишете ново писмо до Дядо Коледа, ако старото вече е изпратено, и да си поискате Galaxy Z Flip4, защото... ами защото човек трябва да си преследва целите и желанията. А с този смартфон ще ги преследвате с лекота, въображение и удоволствие. Пък ако случайно не ви го донесе Дядо Коледа – направете си сами подарък!

Успяхме ли да ви вдъхновим? Позирайте с Galaxy Z Flip4 и участвайте в конкурса с общ награден фонд 30 000 лв. Не се притеснявайте, ако не притежавате телефона - можете да посетите някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимате с него. Повече информация ще намерите на https://zflip4contest.com/.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти