Голяма новина за Edna.bg!

Голяма новина за Edna.bg!
Снимка: Edna.bg

Мария Николова

Скъпи приятели на Edna.bg,

За нас е истинско удоволствие да ви споделим най-голямата новина това лято! А именно, че вашият и наш любим сайт вече си има нов дизайн.

Изцяло ново преживяване за всички наши онлайн потребители!

Припомняме, че за последните 5 години Edna.bg успя да се докаже и наложи като предпочитания дамски сайт от жените, които желаят ежедневно да научават достоверните вести от света на звездите, да четат хороскопа си, лично изготвен от нашите професионални астролози и да черпят полезно и практично вдъхновение за  дома, домакинството и свободното си време. И разбира се, да се вдъхновяват от материалите на нашите външни автори.

Затова дойде време да изненадаме всички наши читатели с новата визия на Edna.bg...

Ето какви са основните новости:

1. В новата Edna имате възможност от още по-голям избор на увлекателни статии на началната страница с голям акцент върху външните ни автори. Освен това след всяка статия можете отново да разглеждате "фийда" с новини.

Снимка: Edna.bg

2. Категориите ни вече стават по-лесни за достъп. Можете да ги откриете чрез най-горния бутон вляво (с трите хоризонтални черти), който ще ви разкрие менюто с всички тях.

Снимка: Edna.bg

Снимка: Edna.bg

3. Топ секциите ни, Най-нови, Хороскоп и Автори, вече ще бъдат изведени в навигацията горе и ще можете да достигате до тях по всяко едно време, докато сте в сайта.

Снимка: Edna.bg

4. Най-важният акценти на Edna, външните автори - известни личности и специалисти, ще си имат обособена категория. Там ще можете да откриете целият ни архив от авторско съдържание.

Снимка: Edna.bg

5. Хороскопите ни, дело на астролозите Йоана Йорданова и Бистра Копанарова, също вече изглеждат по-различно. Вече освен дневен, седмичен, месечен, годишен и партньорски хороскоп, ще можете да проверите и хороскопа си за утрешния ден.

Снимка: Edna.bg

Снимка: Edna.bg

5. Рецептите ни в рубриката „Вкусно“ вече ще бъдат с визуално разделени необходими продукти и техника на приготвяне - за още по-голямо удобство на читателите, а в секцията „Бързи рецепти“ винаги можете да откриете идеи за дните, когато времето в кухнята ви притиска:

Снимка: Edna.bg

6. За всички любители на качествените продукти, създадохме и нова категория "Продукт на седмицата". В нея всяка седмица Edna.bg ще препоръчва подбрана от редакторския екип на сайта козметика, модни решения, аксесоари и уреди за красота, идеи за свободното време, почивката и пътешествия.

Снимка: Edna.bg

7. Пълна промяна има и при тестовете ни - вече ще можете да си правите много повече от тях - бързо, лесно и по-удобно.

Снимка: Edna.bg

8. Галериите ни също са с нова визия. А освен това вече лесно ще можете да се върнете към началната статия за тях.

Снимка: Edna.bg

9. Късметът на деня, Тайната на деня, Таро картата на деня, Съветът на деня, както и функционалността "Каква си според асцендента" изненадват изцяло преобразени...

Снимка: Edna.bg

10. Лятната ни секция ще продължи да внася цветно настроение до края на сезона.

Снимка: Edna.bg

Разбира се, новият дизайн на сайта само ни мотивира да бъдем още по-добри за вас. Да ви поднасяме още по-чудесно, вдъхновяващо и качествено съдържание – нашият екип, редакторите и всички външни автори.

Това е тя, новата Edna.bg! Още по-прекрасна и представяща обективно всичко, което се случва в живота на Edna жена...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти