Финалът на „Отдел Издирване“ променя съдбите на героите безвъзвратно

отдел издирване
Снимка: NOVA

Задкулисни заговори и истински напрегнати мигове ще променят безвъзвратно хода на събитията и съдбите на героите в последния епизод на „Отдел Издирване“ този петък по NOVA. Те ще трябва да се изправят пред последиците от действията си и да се срещнат с жестоката реалност, която им е подготвила още сурови изпитания. Фаталният сблъсък между Камен (Юлиан Вергов), Ралица (Ана Пападопулу) и Петър (Роберт Янакиев) ще доведе до неочаквани обрати, засягащи живота и на тримата. Как е приключила престрелката в гората и към кого са били насочени изстрелите?

Три месеца след критичните събития, никой в „Отдел Издирване“ няма да бъде същият. Голяма промяна ще претърпи Андрей (Пламен Димов), който ще бъде разжалван за прикриването на престъплението на сестра си преди години. Кой е отговорен за издаването на дълбоко пазената му тайна? Междувременно Валери (Христо Петков) продължава напред след трудностите в личен план и принудителната раздяла със семейството му. Полицаят ще даде шанс на нови романтични взаимоотношения с Алекс (Владинела Кацарска), но дали това ще бъде случайна връзка?

Ново престъпление в последния епизод ще насочи ще насочи вниманието на Отдела към „Саламандър“ и какво ще прикрие международният синдикат. Ще се доближи ли инспектор Камен Петков по-близо до корените на престъпната организация? Отговорите на тези и още въпроси не пропускайте да разберете във финалния епизод на „Отдел Издирване“ този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти