Фики е новият победител в „Като две капки вода“

Като две капки вода
Снимка: NOVA

„За мен беше магическо преживяване! Когато човек влага цялата си енергия и сърце в това, което прави, се увенчава с успех! Щатлив съм, че това шоу ми даде възможност да се разгърна и да спечеля одобрението на публиката и уважаемото жури“, сподели Фики, който стана категоричният победител в осми сезон на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“.

На второ място в звездната класация се класира Маги Джанаварова, следвана от DARA и JJ. По традиция победителят спечели специалната награда на шоуто – премиерен за България Ford Puma, предоставен от Мото-Пфое.

Още снимки от емоционалния финал вижте тук >>>

Специалната вечер представи емблематично трио, звездни гости и задължителните за шоуто призове, сред които „Мис Голямото Завръщане“, „Мистър Дебют“, „Мистър Респект“, „Мис Евъргрийн“, „Мис Дарование“, „Мистър Изненада“ и други.  

„Ти беше истински хамелеон по време на сезона! Пресъздаде Лайнъл Ричи по изумителен начин – благодарим ти за всичко, което направи на тази сцена“, сподели Юлиан Вергов след песента “Hello”, която беше избор на победителя за сезона.

В образа на Уитни Хюстън и песента “I Have Nothing” Маги Джанаварова огласи залата, спечелвайки бурни аплодисменти. Чаровната певица не скри вълнението, признавайки, че за нея е чест да бъде на една сцена с изключителните артисти от шоуто. За финала DARA избра образа на незабравимата Мария Нейкова и песента „Вървят ли двама“, част от българския филм „Козият рог“. „Със сигурност творческата лудост ми помогна – нито един образ не ми е бил твърде удобен, но беше истински интересно“, разказа Дара, която сподели, че по време на шоуто е пяла на четири езика.

С образа на Фреди Меркюри и емоционалното парче “Who Wants To Live Forever” JJ направи запомнящо се финално изпълнение. „Това беше един „бърз“ и „яростен“ филм – имах възможност да пресъздам толкова образи. Не съм подозирал, че ще стигна до тук“, сподели той.

Галя, Анди и Тото изненадаха зрителите с един от хитовете на Ъпсурт и Белослава. Минути преди своето изпълнение триото призна, че влизането в тези образи е сбъдната мечта. „Когато човек излезе от зоната на комфорта, тогава започва да живее, а не просто да съществува. Благодаря за тази уникална възможност – предаването спаси живота ни през тези месеци“, сподели Тото.

Димитър Маринов, който щедро предостави своето място сред финалистите, представи с артистизъм легендарния Тодор Колев. „Не можеш да бъдеш голям артист без да бъдеш голям човек!“, категоричен беше популярният актьор, който изправи на крака жури и публика. Малко по-късно Луна се превъплъти в Мария Илиева, а популярното парче „Играя стилно“ прозвуча с нов текст и интерпретацията на певицата.

Още снимки от емоционалния финал вижте тук >>>

Специални гости на големия финал бяха Мария Илиева, Софи Маринова, Тита, Ненчо Балабанов, Константин и Криско, които представиха своя интерпретация на нашумелия хит “Corona Ciao”. Участниците в осми сезон на своя страна се обединиха в общо изпълнение с песента “Heal The World”.              

Като две капки вода
Снимка: NOVA

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти