Феноменът "звездни" хора: вижте дали сте един от тях

f
Снимка: iStock

Случвало ли ви се е да погледнете нагоре към звездите и да почувствате носталгия и копнеж, които не можете да обясните? Чудите се кой или какво е там. Имате чувството, че има история, написана в звездите за вашето минало, до която просто не можете да се докоснете. 

Ако това чувство ви е познато, то вероятно вие принадлежите към редкия душевен тип "звездни" хора. Според мистиците и езотериците "звездните" хора са високо напреднали духовни същества, произлезли от далечни планети, слънчеви системи и галактики, обикновено далеч от Земята.

Тези еволюирали души носят в себе си множество мъдрост, заедно със специални способности и дарби. Знанията, които имат, са причината за това те да дойдат именно на Земата. Тяхната задача е да бъдат „посадени“ в определени цивилизации, предимно тези, които имат по-тъмни страни.

За разлика от "земните" хора и Земните ангели, душата на "звездните" хора никога не е имала корени тук на Земята, а по-скоро е била изпратена на тази планета, за да изпълни конкретна мисия или дело. Има много различни видове "звездни" хора, но цялостната им мисия включва проправяне на нови пътища за иновации, изцеление, творчество, разбиране, разширяване на съзнанието. По природа те са иноватори, лечители, учители и съветници.

Изчислено е, че тук на Земята има само около 78 милиона от тях: по-малко от 1% от населението на Земята. В рамките на този малък брой обаче се смята, че има повече от 19 различни вида "звездни" хора.

Вижте в галерията дали откривате себе си или някой от хората, които познавате, в тези характерни за "звездните" хора черти:

Феноменът "звездни" хора: вижте дали сте един от тях

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти