Създадено за dm

Ежедневни изненади в дигитален коледен календар

Ежедневни изненади в дигитален коледен календар
Снимка: dm

Признайте си - започнахте да отброявате дните до Коледа, нали? Да, ясно е, че не всичко е снежинки и коледни песни, особено когато се налага да накупите подаръци за всеки член на рода, а после да им наготвите куп нечетен брой ястия. И все пак, наближава най-светлият и уютен християнски празник, който винаги буди детското у нас.

Снимка: iStock/Getty images

Като едни добри приятелки, тази година ви предлагаме да вземете адвент календарите на сериозно. Погледнете на тях като на единствено по рода си отброяване, което може да ви донесе малки изненади всеки ден. Време е да помислите за себе си и да си доставите заслужени удоволствие под формата на предколедни подаръчета. В лицето на dm имате насреща чудесен съюзник, който ще се погрижи да не останете разочаровани. 

В онлайн магазина на dm ви очакват подаръчни кутии, които можете са отваряте всеки ден до 24 декември. Във всяка една от тях се крие вълнуваща изненада - талони за отстъпка при пазаруване онлайн и във физическите магазини, игри с награди и дори статии с безценни съвети за празничните дни.

Снимка: iStock/Getty images

За да отворите кутия не е нужно да правите допълнителна покупка. Единствено в случаите, когато получите процентна отстъпка на дадени продукти, е добра идея все пак да се възползвате от нея.

Коледният календар е достъпен за всеки потребител, който има акаунт в Моят dm, така че, ако все още нямате, не се колебайте повече - става лесно и бързо.

А сега заедно ще надникнем в разнообразието от вълнуващи продукти, които може да са вашия избор за коледни подаръци.

Комплект от 3 душ гела от Balea

Снимка: dm

Подаръчният комплект се нарича Magic Moments и наистина вещае вълшебни моменти под душа с тези толкова ароматни и нежни към кожата душ гелове. Шишенцата са събрани в кокетна метална кутия със зимни мотиви, което ги прави великолепни за подарък. Ако трябва да сме честни, бихме използвали кутията за съхранение на чай с коледни подправки и портокалови корички. Мислим еко съобразно и с въображение.

Подаръчен комплект „Зимна гора“ от alverde NATURKOSMETIK

Снимка: dm

Този великолепен зимен комплект съдържа душ гел, лосион за тяло и крем за ръце. Какво повече можете да искате за една нежна и ароматна грижа за тялото, която освен всичко друго е и натурална сертифицирана козметика. А името на продуктите е толкова изкушаващо - зимната гора ни примамва в своята приказна прегръдка, за да ни напомни, че и най-студеният сезон крие своите красоти и изненади. И тъй като сме почитатели на alverde, сме напълно убедени, че продуктите в комплекта ще донесат така нужната през зимата интензивна и дълбока хидратация на кожата. 

Микс био подправки за пунш

Снимка: dm

Ето този микс от подправки със сигурност ще вдъхне коледен аромат на ежедневието ви. Само си представете уханието на канела, карамфил и портокалова кора - сгряващо, предразполагащо и просто великолепно. Добавете този разкош към сокове и пуншове и превърнете всяка напитка в коледно благоухание. Миксът е на марката dmBio, което гарантирано предлага продукт от сертифицирано био производство. 

Био бадеми с шоколад и карамел

Снимка: dm

Ето по този начин изглежда нашето разбиране за guilty pleasure. Хрупкащи сурови бадеми, обвити в глазура от фин тъмен шоколад, с добавен карамелен вкус за допълнително вълшебство. Бадемите с шоколад и карамел на dmBio предлагат високо качество и превъзходен вкус благодарение на внимателно подбраните съставки със сертифициран био произход. Ако ще се поглезите с нещо вкусно, нека е това!

Mivolis билков чай за поддържане на имунитета

Снимка: dm

Чаят на нашата зима - билков, с добавен витамин С, с превъзходен вкус и с благотворно въздействие върху тялото и душата. Всяко пакетче съдържа и ехинацея, която подобрява устойчивостта на организма, оказвайки положителен ефект върху имунната система. Ако не сте опитвали превъзходния вкус на този чай, сега е моментът да се впуснете в ароматното пиршество на мента, освежаваща лимонова трева и леко тръпчивата череша ацерола.

Салфетки със зимен мотив

Снимка: dm

Дойде времето да се радваме на коледните салфетки. Всяка година те придават коледен дух на масата и създават настроение у малки и големи. Конкретният дизайн е от празничната линия на марката – Profissimo. Той е толкова приятен и празничен, напомняйки ни, че любовта и грижата към близките ни е въпрос на ежедневни малки жестове. Салфетките са от 3 слоя и с размер 25 х 25. Произведени са от целулоза, избелена без хлор, а всеки един цвят по тях е на безвредна водна основа. 

Червило за устни alverde NATURKOSMETIK

Снимка: dm

Влюбени сме в това кремообразно червило от серията pure cream на alverde NATURKOSMETIK. Конкретния цвят е номер 40, който е толкова универсален, че подхожда на всеки тон кожа. Освежава, озарява и придава красива загадъчност на лицето. Червилото е обогатено с рициново масло и масла от бадем и жожоба, а формулата му е изцяло веган. Забелязахте ли красивата декорация от външната страна на червилото - истинско произведение на изкуството.

Шийт маска за лице Chai Latte

Снимка: dm

Шийт маската за лице Chai Latte от Balea е неповторима! Казваме го веднъж и заставаме зад думите си. Тя осигурява интензивна хидратация на кожата и ѝ придава сияен тен. Формулата на маската е подхранваща с екстракт от чай лате, бадемово масло и хиалурон, които се грижат за еластичността и мекотата на кожата. Деликатният материал, от който е изработена маската, приляга плътно към контурите на лицето, като осигурява оптимално усвояване на съставките.

Не забравяйте, че до 24 декември dm ви дава възможност да спечелите неустоими продукти, да получите отстъпки и ценни зимни съвети под формата на интересни статии. Поглезете се! Сега му е времето!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти