Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

г
Снимка: Hi!Life

Домакин на събитието бе литературен клуб „Чети с нас” в столичния хотел Маринела. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива как е преминал през редица провали, за да стигне до върха и как, като тинейджър, волята и характера му помагат да преодолее наркотичната зависимост, прочете Ина Симеонова – основател на платформата за незрящи – „Книгата, която чета”

Дамите, които бяха болшинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тема „Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов. Тя бе представена от самия автор на „Предприемачът”, а проведения от нея тренинг имаше за цел да покаже чрез практически упражнения, как щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място и предприеме определени действия, за да го постигне. Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по красота в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени мечти и амбиции. Тя сподели пред множеството  поредица от проекти, част, от които е работата с млади хора в сферата на здравословния начин на живот, изграждането на личен стил, грижата за околната среда, постигане на увереност и  инициативност.

г
Снимка: Hi!Life

Вдъхновена от откровеността й, една от участничките, водена от желанието си да победи колебанията си и да повярва в себе си, тя излезе на сцената и се изправи пред най-големия си страх – този от отхвърляне. Напътствана от Ася Иванова и Пламен П. Попов, Йорданка прескочи всички бариери и насърчена от аплодисментите на публиката се обади на своя любим с радостната новина, че до края на април се връща при него в Барселона, заедно с детето си. Уъркшопът бе практическото доказателство на тезата, върху която е изградена дебютната книга на Пламен П. Попов, че предприемач не е човек, който ръководи огромен бизнес или разполага с човешки и финансов ресурс. Предприемач е всеки човек, който вярва в себе си, действа и постига резултати, подобрявайки, не само личния и професионалния си живот, а и качеството на заобикалящата го среда. 

г
Снимка: Hi!Life

„Магията на баланса”, проведен в рамките на предпремиерата на „Предприемачът” е част от поредица  двудневни практически семинари за жени, които включват работа по екзистенциални теми от живота: любов, взаимоотношения, пари, здраве и професионално развитие. Всеки семинарен цикъл се провежда в рамките на три уикенда и завършва с ритуали на женствеността.

Партньори на събитието бяха Винарска изба „Братя Минкови” и „Захарен комбинат „Кристал”, АД Пловдив.

„Предприемачът” ще бъде представена в Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04, официалната премиера е в София в Софийски университет на 17-и май.

г
Снимка: Hi!Life

Допълнителна информация за „Предприемачът”: https://yassarmarkos.com/plamenbook/

Допълнителна информация за Университет за личностно развитие и предприемачество: http://yassarmarkos.com/ulrp/

Пламен П. Попов е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика, чрез действия и примери от професионалния си живот. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, в която си партнира с редица министерства. 

г
Снимка: Hi!Life

Попов специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи.

Ася Иванова е новият член от екипа на Пламен П. Попов и част от националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”. Препятствията, пред които я изправя живота, я водят до решението да споделя опита си и да вдъхновява последователите си, реализирайки тренинги по личностно развитие за жени.  Атанаска – Ася Иванова разкрива магията на баланса и отговаря на въпросите  как  животът с  лекота е постижим, а привличането на  чудеса, присъствието на любов, откриването на мечтаната работа и хармонична  връзка и сбъдването на мечтите са възможни.  В лекциите си Ася провокира и дава ценни напътствия за постигането на осъзнат и щастлив живот.  Заемайки високи мениджърски позиции в „Казино технологии”, „Атама”, „Technogym”, тя има възможността да реализира изключителни успехи. Това й позволява да  работи с международни корпорации, като Мтел, ПИБ, ДСК, Уникредит Булбанк, Нестле, ПФК Левски, ПФК Лудогорец, Ръководство Въздушно движение, София, Техномаркет.

г
Снимка: Hi!Life

Едновременно с това пътува по света, събира знания в елитни колежи и водещи университети. Днес, далеч от корпоративния свят, Ася е категорична, че щастието е въпрос на избор, а нейното призвание е да бъде обичана и обичаща съпруга, майка на две деца, лектор, писател, откривател на възможности и решения. Какво е ако си с вроден порок на сърцето, как да живееш, ако семейството се разпада, как да продължиш напред, ако те уволнят, как да балансираш между личен живот и кариера, на тези въпроси Ася отговаря в срещите със своите  курсисти, споделяйки личния си опит. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти