Създадено за Lilly Drogerie

Есенна феерия от цветове и в грима (5 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

Есенна феерия от цветове и в грима (5 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Топлите месеци вече отминават, а с тях отминава и желанието ни да сме с максимално естествен външен вид – без грим, без утежняващи кожата кремове и аромати, и просто да се оставим на слънцето и водата да се грижат за нас.

С идването на есента обаче надига глава естествения порив да покажем какво е направило лятото с нас и да го подчертаем по най-красивия и цветен начин. Неслучайно това е сезонът, в който природата е най-красива и шарена, с богати и топли цветове и аромати, които примамват и успокояват едновременно.

Хората сме все още свързани много с природата и винаги, без дори да си даваме сметка, се движим по нейните закони - затова и не е чудно, че с идването на септември желанието ни да извадим цветното у нас на показ е много силно. За жените това е особено лесно, а сега дори ще изброим и няколко неустоими предложения за грим, които ви гарантират умело влизане в есенно-цветен ритъм.

Започваме с фон дьо тена, защото както с всичко друго в живота, основата е най-важна.

MAX FACTOR FACEFINITY 3IN1

Снимка: Lilly Drogerie

Леката формула съдържа трите най-важни елемента за перфектно гладка кожа – основа, фон дьо тен и коректор, които придават завършен и естествен вид, и същевременно предпазват кожата.

Лесен за нанасяне както с четка, така и с помощта на гъба за грим.

Няма причина да се притеснявате дали съответства на тена и структурата на кожата, защото продуктът е абсолютен отличник и по двата показателя.

Ако предпочитате пудрата пред фон дьо тена, препоръчваме ви да се насочите към:

MAX FACTOR Компактна пудра

Снимка: Lilly Drogerie

Леката и фина текстура придават естествен вид на лицето, а съставът регулира от една страна производството на серум, а от друга предпазва кожата от влиянието на слънцето и околната среда. Компактна и перфектна за забързания живот на всяка дама.

Продължаваме с очите, които повече от всякога искат да изразяват чувства и емоции след летните приключения. Дайте им свободата да го направят с

Спирала за мигли 07 VERY BLACK

Снимка: Lilly Drogerie

Идеалното оръжие за всяка жена – перфектните мигли, които леко и деликатно допълват грима и водят до неустоим поглед.

Обогатената формула от масла придава на миглите мекота и гъстота, които няма как да не останат незабелязани.
Естественият завършек на очите идва с един финален щрих на лицето, благодарение на

Молив за вежди 08 black

Снимка: Lilly Drogerie

Двойният молив за вежди Fill & Fluff съдържа освен автоматичен накрайник за лесно нанасяне, то и четка за перфектно и равномерно разнасяне на продукта. Може да изберете от шестте различни нюанса според цвета на веждите.

А сега нека преминем към най-изкусителната част от женското лице, а именно устните

Червило 630 COLOR SEDUCTION

Снимка: Lilly Drogerie

Време е отново да подчертаем устните, а с това червило под формата на еликсир това е повече от лесно. С негова помощ ще постигнете ослепителен блясък и дълготраен ефект, а устните ви ще бъдат съблазнителни, подхранени, меки и сочни. Нанасянето става лесно а резултатът е равномерен и перфектен.

А сега, ако сте готови, време е за разходка из града, където да покажете освен летния си тен, то и перфектния си грим, за който не малко дами ще ви завидят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти